Başvurular

ÇAYKUR 760 işçi alımı ilanı yayınlandı 2022

ÇAYKUR 760 işçi alımı ilanı yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde ÇAYKUR 760 işçi alımı ilanı yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. ÇAYKUR 760 işçi alımı ilanı yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

ÇAYKUR 760 işçi alımı ilanı yayınlandı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü yahut bilinen kısa adı ile ÇAYKUR, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde çok sayıda işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. ÇAYKUR işçi alımı ilanı kapsamı içinde 760 geçici beden işçisi alımı gerçekleştirecektir. İşe alınacak olan işçiler Rize, Trabzon ve Artvin illerinde istihdam edilecektir. Adaylar ilana 28 Şubat 2022 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

  • ÇAYKUR 760 İşçi Alımı İlanı 2022
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

ÇAYKUR 760 İşçi Alımı İlanı 2022

Teşekkülümüz hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesini sağlamak maksadıyla Rize, Trabzon ve Artvin İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımız ile 2022 senesinde üretime açılacak olan Sümer (Rize Fındıklı İlçesi) çay fabrikasının işçi gereksinimlerinin karşılanması için, noter kurası ile 760 geçici beden işçisi (tahmil tahliye) alınacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İş başvurusunda bulunacak geçici beden işçisi (tahmil-tahliye) adaylarının;

  • 18- 50 yaş aralığında,
  • Erkek,
  • En az İlkokul mezunu,
  • Müracaat edecekleri iş yerinin bağlı olduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme, Şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacaktır?

İşe girmek isteyen işçi adayları 24.02.2022 – 28.02.2022 tarihileri arası 5 iş gününde ikamet etikleri İlin İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla yahut Çalışma ve İş Kurumunun www.iskur.gov.tr resmi internet sitesinden müracaat edebileceklerdir. İşçi adayları ikamet ettikleri İlin İşkur İl Müdürlüklerine bildirilen iş yerlerimizden yalnızca biri için iş başvurusu yapacaktır. ( Birden fazla iş yeri için başvuruda bulunanların başvuruları geçersiz sayılacaktır.) İş başvurusu yapan işçi adayları için tertip edilen işe gönderme belgesini alacaklardır.

İşe alınacak işçiler, 17 Mart 2022 Salı günü saat 10.00 de Rize/Kalkandere Polis Meslek Yüksekokulu salonunda, 18 Mart 2022 Çarşamba günü saat 13.00 de Trabzon/Of kapalı spor salonunda, 19 Mart 2022 Perşembe günü saat 13.00 de Artvin/Hopa kapalı spor salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter huzurunda yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecektir. İşe girmeye hak kazanan işçiler istedikleri iş yerine 2022 yaş çay kampanyası açılışından bu yana işe başlatılacak, işe başlamayan yahut istenen belgeleri ibraz edemeyenlerin yerine yine noter kura sıralamasında tespit edilen yedek listedeki sıralamaya göre iş yerine tahsis edilen sayı kadar işçinin işe başlaması sağlanacaktır. İşe başlatılan işçilerin tescil işlemleri işyerinin bağlı olduğu İş Kur İl Müdürlüğünce yapılacaktır.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

Yapılacak Noter Kurası sonunda işe girmeye hak kazanan işçi adaylarından aşağıdaki belgeler istenecektir.

  • İşe girmek istediğini söyleyen dilekçe,
  • İş Kurumu İl Müdürlüğünden almış olduğu gönderme belgesinin aslı,
  • T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi,
  • Diploma aslı yahut fotokopisi,
  • Çalışmasına engel teşkil edecek bedensel özrü olmadığına dair sağlık raporu.
  • Adli sicil kaydı

Teşekkülümüzün Kamu Kuruluşu olması sebebiyle işe alacağı işçileri İş Kurumu İl Müdürlüklerinden almasında yasal zorunluluk olduğundan gerek Genel Müdürlüğümüze ve gerekse Fabrikamıza 24/02/2022 tarihinden önce verilmiş olan iş başvuru dilekçeleri işleme konulmayacaktır.

Bir işçi adayı ikametinin olduğu İle bağlı bir fabrikaya başvuruda bulunacak, birden fazla fabrikaya başvurdukları tespit edilenler yahut ikamet ettiği İl dışındaki bir iş yerimize başvuruda bulunanların işlemlerinin tümü iptal edilecek ve işe giriş kurasına alınmayacak, kurada işe girmeyi hak etse bile alakalı işçi adayı ile anlaşma yapılmayacaktır.

Bu makalemizde ÇAYKUR aracılığıyla yapılacak olan 760 işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren tüm ilanlara ÇAYKUR İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu