Başvurular

CarrefourSA iş ilanları ve iş başvurusu formu 2022

CarrefourSA iş ilanları ve iş başvurusu formu 2022, iş başvuru bölümüzde CarrefourSA iş ilanları ve iş başvurusu formu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. CarrefourSA iş ilanları ve iş başvurusu formu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

CarrefourSA iş ilanları ve iş başvurusu formu

CarrefourSA, Sabancı Holding ve Carrefour şirketlerinin ortaklığında oluşmuş bir market zinciridir. Türkiye’de 22’si hipermarket olmak üzere 100’ün üzerinde şubesi mevcuttur, 11 tanesi İstanbul’dadır. İlk şubesi 22 Kasım 1993 tarihinde İstanbul-İçerenköy’de açılmıştır.2005’te Gima ve Endi’yi de bünyesine katmıştır. Carrefour 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 29 ülkede, 12 binden fazla mağazasını yılda hemen hemen iki milyar kişi kullanır. Bu büyük hipermarket zinciri 2022 senesinde personel alımı , eleman alımı ve işçi alımı yapacak. Başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu yazımızın devamında.

  • CarrefourSA Personel Alımı 2022
  • CarrefourSA Eleman Alımı 2022

CarrefourSA Personel Alımı 2022

Carrefoursa 2022 yılına kadar 1000 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Büyüme hedefleri ışığında yeni mağazalar açacak olan CarrefourSA ülke geneli personel alımı ve eleman alımı yapacak.  Bazı şirketler eleman alımı için kendi internet adresleri üzerinden ilan verirken, bazıları da CarrefourSA gibi yenibiris.com veya kariyet.net gibi kariyer portalları üzerinden bu ilanları vermekteler. CarrefourSA yenibiris.com üzerinden iş başvurusu formlarını kabul ediyor. Buraya yapacağınız iş başvuruları ilk kez şirketin insan kaynakları departmanına iletiliyor ve burada geniş bir şekilde bir incelemenin ardından ön onay alırsanız, mülakata çağrılıyorsunuz. Şayet bu aşamayı da başarıyla geçerseniz bir CarrefourSA çalışanı olmaya hak kazanıyorsunuz.

CarrefourSA Eleman Alımı 2022

CarrefourSA 2022 senesinde 1000’in üzerinde reyon görevlisi, reyon elemanı, kasa görevlisi, kasap, mağaza görevlisi, güvenlik görevlisi ve engelli personel alımı yapacak.  Bu açık iş pozisyonları için başvuru şartları aşağıda bulunmaktadır.

Reyon Elemanı Alımı Başvuru Şartları

  • 18 yaşını tamamlamış,
  • Mağazacılık alanında kendini geliştirmek isteyen,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, aktif ve güleryüzlü,
  • Dinamik bir ortamda çalışacak takım dostları arıyoruz.

Kasa Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

  • En az lise mezunu,
  • En az 18 yaşını tamamlamış,
  • Perakende sektöründe kariyer amacında olan,
  • İyi derecede bilgisayar kullanabilen,
  • Müşteri ilişkilerinde başarılı ve müşteri tatminiyetini sağlayabilecek,
  • İletişimi kuvvetli,
  • Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
  • Dikkatli ve enerjik.

CarrefourSA Eleman Alımı Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

CarrefourSA iş ilanları ve açık iş pozisyonları en fazla İstanbul, İzmir, Muğla, Antalya,  Mersin, Adana, Ankara, Bursa, Eskişehir, Diyarbakır illeri içindir. En çok bu illerde eleman alımı yapmıştır. İlanların başvuru tarihi günceldir.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu