Başvurular

Burgan Bank İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Burgan Bank İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Burgan Bank İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Burgan Bank İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Burgan Bank İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Burban Bank İletişim Merkezi Part-Time Müşteri Temsilcisi alacağını açıkladı. Gerekli bilgi ve formları, başvuru linklerini sizin için topladığımız makalemizde bulacaksınızdır.

Burgan Bank, 21 Aralık 2012 tarihinde Eurobank ve Tekfen Holding’e ait olan hisseleri satın alarak %99,26 payla ana hissedar olmuş, Banka’nın unvanı 28 Ocak 2013 tarihinden bu yana Burgan Bank A.Ş. olarak değişmiştir. Burgan Bank, Türkiye’de 16 ilde mühim sanayi ve ticaret bölgelerine yayılmış 41 şubesiyle, üyelerinin «çözüm ortağı» olarak hizmet sağlamaktadır. Doğruluk ve güvenilirlik başta olmak üzere, bankacılık etik ilkelerine bağlı olarak faaliyetlerine devam ederken, istikrarı ve kaliteyi ön planda tutarak, müşterileriyle uzun soluklu ilişkiler kurmayı hedeflemektedir.Burgan Bank Türkiye, dünyanın git gide artan merkezi MENA bölgesini yakında zamandan tanıyan ve enerjiklerini iyi bilen ana hissedarı ile birlikte müşteri hedeflerini bankacılık faaliyetlerinin merkezine koyarak, “size odaklı bankacılık anlayışı” ile hareket etmektedir. Kurumsal, ticari, perakende bankacılık segmentlerinde geniş bir müşteri kitlesi bulunan Banka, dijital dönüşüme verdiği önem ışığında yüzde yüz masrafsız dijital ürünleri ile geleceğin dijital bankası olarak konumlanmak için mühim adımlar atmaktadır. Aynı zamanda iştirakleri Burgan Leasing ve Burgan Yatırım ile de sinerjik bir işbirliği içinde hizmet vermektedir.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren herhangi bir lisans bölümde öğrenci yahut bölümden mezun,
  • Güler yüzlü ve pozitif bir kişiliğe sahip olan,
  • Bankacılıkta kariyer planlıyorsan,
  • 7/24 vardiya sisteminde çalışabilecek,
  • Telefonda iletişimi kuvvetli, ikna ve problem çözme kabiliyetine sahip,
  • İyi düzeyde bilgisayar kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış yahut 2 yıl tecil ettirmiş olması gerekmektedir.

İş Tanımı

  • Müşteri tatminiyeti odaklı olarak çağrıları karşılamak,
  • Chat, sosyal platform, e-mail ve diğer tüm kanallardan gelen müşteri isteklerini karşılamak ve problemlerini çözüme ulaştırmak,
  • Müşterilerin işlemlerini hatasız olarak gerçekleştirmek.

Burgan Bank ailesine katılmak istiyorsanız tıklayınız.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu