Başvurular

Bülent Ecevit Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

Bülent Ecevit Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde Bülent Ecevit Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. Bülent Ecevit Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bülent Ecevit Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için Bülent Ecevit Üniversitesi 17 anlaşmali sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları ve başvuru linkini sizin için yazımıza ekledik.

Üniversitemizin çekirdeğini teşkil eden Mühendislik Fakültesinin orijini 1924 senesinde kurulan Maden Mühendislik Mektebi’dir.

Başvuru Şartları

  •  Türk vatandaşı olmak,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde gösterilen şartları taşımak,
  • Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç),
  • Kamu Personel Seçme Sınavlarından (KPSS Lisans, KPSS Ortaöğretim ve KPSS Ön Lisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden alakalı KPSS puanını almış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması,
  • Ayrıca başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir.

İlana başvurmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu