Başvurular

BOTAŞ 112 İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

BOTAŞ 112 İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde BOTAŞ 112 İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. BOTAŞ 112 İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

BOTAŞ 112 İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü yani bilinen kısa adıyla BOTAŞ yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde 112 işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İlan kapsamı içinde çok sayıda kadro ve pozisyondan, ön lisans mezunu, meslek lisesi mezunu ve lisans mezunu aday istihdam edilecektir. Botaş 112 işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ve ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

BOTAŞ 112 İşçi Alımı İlanı 2017

Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü 112 sürekli olarak işçi alımı kapsamı içinde ilan Devlet Personel Başkanlığı İnternet sitesinde yayımlandı. BOTAŞ bu bağlamda mühendis, uzman yardımcısı, operatör, teknisyen, müfettiş yardımcısı ve büro görevlisi alımları yapacak. Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğünün toplamda 112 daimi kamu işçisi kontenjanlarının dağılımları da ilan metninde yer aldı. Endüstri Meslek lisesi mezunu KPSSP94, ön lisans mezunu KPSSP93 ve lisans mezunu adayların KPSSP3 hangi müdürlüğe ne kadar kontenjan ayrıldığı ilan metninde altı çizildi.

BOTAŞ ilanı 12 Ekim’de Türkiye İş Kurumu yani İŞKUR sayfasında yayımlanacaktır. Başvurular ve BOTAŞ personel alımı ile alakalı detaylar da şu biçimdedir: BOTAŞ A.Ş. 4857 sayılı İş Kanununa tabi olarak Personel çalıştırmakta olup “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine tabi olduğu bilgisi verildi. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında ilk defa işçi olarak görev alacakların Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı aracılığıyla yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS altmış ve üzeri puan almış olmaları gerekiyor.

BOTAŞ Personel İhtiyacı olduğunda; Türkiye İş Kurumundan (İŞKUR) talepte bulunmaktadır. İŞKUR talebimiz ışığında iş gücü gereksinimini ilan etmekte ve başvuran adaylar içinden puan sırasına göre aday isimlerini BOTAŞ’a bildirmektedir. İsimleri bildirilen adaylar BOTAŞ aracılığıyla sınava tabi tutulacaklardır.

Bu makalemizde BOTAŞ aracılığıyla gerçekleştirilecek olan 112 işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca BOTAŞ aracılığıyla yayınlanmış olan diğer bütün ilanlara BOTAŞ İş İlanları Sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER BOTAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, botaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan botaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu