Başvurular

Beymen iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Beymen iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Beymen iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Beymen iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Beymen iş ilanları ve iş başvurusu

Beymen, ülkemizde faaliyet göstermekte olan hazır giyim markalarından biridir. 1971 senesinde Osman Boyner aracılığıyla kurulmuştur. Beymen’in,; Beymen Multibrand Stores, Beymen Club, Beymen Blender ve Beymen Shu adlarında alt markaları bulunmaktadır. Beymen kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesine aralıksız olarak devam etmiş ve şimdilerde 60’ı aşkın mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır. Beymen büyüme hedefleri ışığında çok sayıda ilimizde yeni mağazalar açmaya sürdürmektedir ve hem bu mağazalarına hem de mevcut durumunda faaliyette olan mağazalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Beymen aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Beymen İş İlanları 2022
  • Beymen İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Beymen İş İlanları 2022

Dior, Saint Laurent, Valentino, Celine, Stella McCartney, Dolce&Gabbana gibi birden fazla marka, Türkiye’de yalnızca Beymen mağazalarında satılmaktadır. Bugün 400’den fazla dünya markasını bünyesinde bulunduran Beymen’in kendi koleksiyonları, dünya çapında best-in-class (sınıfının en iyisi) olarak kabul ediliyor. Beymen büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, çeşitli zamanlarda de personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Beymen aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; mağaza müdürü, satış müdürü, satış yöneticisi, part time satış danışmanı, kasiyer, operasyon yöneticisi, depo elemanı, teknik eleman, servis elemanı, satış danışmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Beymen İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Beymen bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını yapabilirler. Sayfaya girmenizin ardından açık iş pozisyonları sekmesine tıklayarak güncel ilanlara varabilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvurusu ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Beymen iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Beymen İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER BEYMEN HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, beymen hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan beymen açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu