Başvurular

Bereket Enerji İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Bereket Enerji İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Bereket Enerji İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Bereket Enerji İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Bereket Enerji İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

Aydem Bereket Enerji:

Türkiye’de enerji sektöründe ezberleri yıkan yaklaşımımız ve ilkleri hayata geçirme azmimizle elektrik üretimi, sevkiyatı ve perakende alanlarında faaliyet gösteriyoruz. 40 yılı aşkın köklü tarihimizde olduğu gibi bugün de 12 bin çalışanımızla topluma ve çevreye hassas duruşumuzla her zaman insanı merkeze alarak çalışıyoruz. Bugünü ve geleceği daha göz alıcı kılmak için enerjiyi yenilikçi bir güce dönüştürüyoruz.

Türkiye’nin öncü enerji şirketi olarak, ülkemizin sürdürülebilir geleceği için çalışırken yenilenebilir enerjiyi odağımıza alıyor; hidroelektrik, rüzgar, jeotermal ve biyogaz kaynaklarından enerji üretiyoruz.  Hayata geçirdiğimiz birden fazla ilkle geleceğe iz bırakıyor, enerji sektöründeki ezberleri yıkıyoruz.

Bu yıl çalışan markası alanında hayata geçirdiğimiz projelerle bir ilki gerçekleştirdik. İş yeri kültürü ve çalışan tatminiyeti hususunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü programda, Türkiye’de 11 grup şirketiyle Great Place to Work Sertifikası almayı başaran ilk firma olduk.  Başarılarımız bununla da sınırlı kalmadı, Nisan ayında da Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katılarak 8 şirketimizle birlikte yine bir ilke imza attık ve En İyi İşverenler Listesi’ne girdik. Şeffaflık, takım ruhu ve güven kültürü kriterlerine göre “Harika Bir İş Yeri” olarak sertifikalandırılmaktan gurur duyuyoruz.

Açık pozisyonlar

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Bilgi Güvenliği Uzmanı İstanbul(Avr.)(Şişli) Denizli, İzmir Başvur
Eğitim Yöteicisi İstanbul Avr. Şişli Başvur
S-Enerji Kış Dönemi Staj Programı İstanbul(Avr.)(Şişli) Denizli, İzmir Başvur
İç Denetçi İzmir Başvur

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu