Başvurular

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İlanı 2022

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İlanı

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü paylaştığı ilan ile engelli işçi alımı yapacağını açıkladı. Adaylar ilana 1 Eylül 2016 ile 23 Ağustos 2016 tarihleri içinde iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylardan başvuru şartlarında en az ortaöğretim mezunu olmaları istenmektedir. Batman Milli Eğitim Müdürlüğü işçi alımı ilanı kapsamı içinde istihdam edilecek personel, büro işçisi olarak çalışacaktır. İlana dair diğer iş başvuru şartları, iş başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimiz devamında bulunmaktadır.

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İlanı 2016

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurumunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2016 EKPSS puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılacaktır.

Önceliklilerden müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Merkezi sınav kapsamı içinde müracaat eden adaylar içinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep rakamının üç katı olacak biçimde düzenlenecek nihai listede bulunan bireylerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamı içindeki normal yahut engelli statüsündeki daimi ve geçici tüm kamu istekleri doğrudan ulusal düzeyde yayına girecek ve ikamet şartı söz konusu olmadan durumu uygun iş arayanlar normal yahut engelli statüsünde yayına giren kamu isteklerine başvuru yapabileceklerdir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Büro İşçisi Pratikten
En Az Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Çalışma Adresi : ZİYA GÖKALP MAH. 1706. SK. NO:6 İL MİLLİ EĞİTİM MÜD. 72050 BATMAN MERKEZ BATMAN / TÜRKİYE

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla yayınlanmış olan işçi alımı ilanına dair geniş bir şekilde bilgileri bu haberimizin detay kısmında paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca diğer engelli kamu iş ilanlarına BURADAN varabilirsiniz.


DİĞER ENGELLİ İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, engelli işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan engelli işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu