Başvurular

Başkent EDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Başkent EDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Başkent EDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Başkent EDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Başkent EDAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi veya bilinen kısa adı ile Başkent EDAŞ, 1995 senesinde kurulmuş olan bir elektrik sevkiyat şifrketidır. Başkent EDAŞ’ın yüzde yüz hissesi 2008 senesinde gerçekleştirilen özelleştirme neticesinde Enerjisa’ya geçmiştir. Başkent EDAŞ, mevcut müşteri sayısı ile ülkemizde en büyük elektrik sevkiyat firmalarından biridir. Faaliyet geçtiği günden bu yana ekipman ve altyapı yatırımlarına önem veren kurum, kesintisiz elektrik hizmeti sunmak adına çalışmaktadır. Bünyesinde çok sayıda çalışana sahip olan Başkent EDAŞ, bu çalışanlarına ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Başkent EDAŞ aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Başkent Elektrik İş İlanları 2022
  • Başkent Elektrik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Başkent Elektrik İş İlanları 2022

Başkent EDAŞ; Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Mersin ve Osmaniye illerinde ve tüm ilçelerinde elektrik sevkiyat hizmeti vermektedir. Yaklaşık 8 milyona yakın birinin elektik sevkiyat ulaşımi Başkent EDAŞ aracılığıyla yapılmaktadır. 82 bin kilometre uzunluğunda elektrik sevkiyat ağına sahip olan kurum bünyesinde çok sayıda çalışan istihdam edilmektedir. Başkent EDAŞ bunlara ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Başkent EDAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; muhasebe elemanı, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, elektrik teknisyeni, engelli personel, harita teknikeri, şoför, stajyer, sayaç açma kapama elemanı, sayaç okuma elemanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Başkent Elektrik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Başkent Elektrik bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için başvurularınızı aşağıda vermiş olduğumuz insan kaynakları sayfası üzerinden yapabilirsiniz. İş başvuru formu ile ulaşabileceğiniz sayfada kurum aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları bulunmaktadır. Bunlara ait başvuru şartlarını incelemenizin ardından başvurularınızı gönderebilirsiniz. Başvurunuz geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesine çağrılacaklardır. Bu makalemizde Başkent EDAŞ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Başkent EDAŞ İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu