Başvurular

Başak Groupama İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Başak Groupama İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Başak Groupama İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Başak Groupama İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Başak Groupama İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Başak Groupama İş Başvuru Formu

GROUPAMA  SİGORTA:

1924 senesinde çıktığımız yolculukta 2009 senesinde Groupama Sigorta unvanını aldık. Değişen ve sürekli olarak gelişen uygulamalarımızda, kalite yönetim sistemimiz, insan odaklı yaklaşımımız ve iş sürekli olarakliği politikamız ile 97 senedir yol almaya sürdürmekteuz.

VİZYON & MİSYONUMUZ:

“Güven” yaratan sigorta…

Müşteri tatminiyeti ve çözüm odaklı sigortacılık anlayışımız ile teknolojik gelişmeleri yakında zamandan takip ediyoruz.

Bireylerin doğru sigorta ihtiyaçları karşılandığında, geleceğe güvenle bakabileceklerini biliyor, beklentileri en üst düzeyde karşılamayı planlıyoruz.

Groupama Sigorta olarak kapasitemize ve grubumuzun geleceğine güveniyoruz.

KALİTE YÖNETİMİMİZ:

Groupama Sigorta A.Ş. ilk kez 1997 senesinde ISO 9001:1997 standardının gerekli maddelerini yerine getirerek ISO 9001 Kalite Sistem Belgesi almaya hak elde etmiştir.

Değişen ve sürekli olarak gelişen uygulamalarımızda, çalışmalarımız ISO 9001 standardı gereksinimlerine uygun olarak sürdürülmüş ve şimdiye kadar belgemizin devamlılığı sağlanmıştır.

1997 senesinde başladığımız Kalite Yolculuğumuz’ da birlikte yol almaya sürdürmekteuz.

KALİTE PROGRAMIMIZ:

Groupama Sigorta’nın hedefi, Türkiye’nin en fazla tercih edilen önder sigorta şirketi olmaktır.

Bu hedefe Kalite Yönetim Sistemi’nin ilkelerini uygulayarak ulaşmayı planlamaktadır. Bunun için;

  • Her zaman, müşteri tatminiyetini gözeterek standart sigortacılık hizmetlerinin ve anlayışının ötesinde bir hizmet sunacağız.
  • Müşterilerimizin bize duyduğu güven ışığında hareket ederek, Groupama Sigorta’lı olmanın bir bunun bunun yanındalık olduğunu hissettireceğiz.
  • Takım olarak çalışma dostlarımızı mutlu kılacak bir çalışma ortamı yaratma hususunda çaba gösterecek, sürekli olarak öğrenecek ve bizlerden beklenen yetkinliklerimizi geliştireceğiz.
  • Acente ve iş ortaklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini sürekli olarak izleyerek, çalışma metotlarımizi bu ihtiyaçları karşılayacak ve üyelerimiz için sürekli olarak katma değer yaratacak düzeye getireceğiz.
  • Yaptığımız her işin, geliştirdiğimiz her yöntemin daha iyisinin olabileceğini her zaman hatırlayarak, hiç bir koşulda kaliteden ödün vermeden Kalite Yönetim Sistemimizi sürekli olarak iyileştireceğiz.

İŞE ALIM SÜRECİ:

Groupama olarak “geleceğin BİZ’ im elimizde” olduğunun bilinciyle “çevik çalışır”, “değişime bi hayli hızlı uyum sağlar” ve bunları yaparken “birlikte başarmayı” hedefleriz.

Sektörün en profesyonel yöneticileri ile çalışır, bilgi birikimimizden güç alırız.

Tüm çalışanlar olarak açık iletişime ve ulaşılabilir olmaya özen gösterir ve hiyerarşi gözetmeden her düzeyden kişiyle rahatlıkla iletişim kurabiliriz.

Groupama olarak pozitif çalışma ortamı sağlayarak çalışanlarımızın mutlu ve yüksek motivasyonla çalışmalarını önemseriz. Hafta içi beş gün çalışırız. Pazartesiden perşembeye 08:00-17:00 saatleri içinde, bir saat öğle arası vererek; cuma günü ise 08:30-17:00 saatleri içinde, bir buçuk saat öğle arası vererek haftalık mesaimizi tamamlarız.

Ofiste serbest giyim uygulamasının rahatlığı içinde çalışabilirken, haftanın bir günü de evden çalışma şansına sahibiz. Çalışanlarımızın da dahil olabildiği kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına önem verir, vakıflar ve derneklerle işbirliği yaparak çalışmalarımızı toplumsal fayda ile bütünleştiririz. Bu doğrultuda kadın koşu takımımız ile her sene Paris’te tertip edilen La Parisienne koşusu ve Türkiye’de tertip edilen çeşitli yarışlarda yer alırız.

Sen de gel katıl BİZ’ e! Gelecek BİZ’ im elimizde!

AÇIK POZİSYONLAR:

 UZUN DÖNEM STAJYER

İstanbul (Avr.)

Üstteki Linkten Başvuru Yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu