Başvurular

Balıkesir Üniversitesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

Balıkesir Üniversitesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Balıkesir Üniversitesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Balıkesir Üniversitesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Balıkesir Üniversitesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

Balıkesir Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Balıkesir Üniversitesi ilan kapsamı içinde 4 hemşire alımı, 2 sağlık teknikeri alımı ve 3 diğer sağlık personeli alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Balıkesir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017
  • Balıkesir Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu

Balıkesir Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2017

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Hastane) istihdam edilmek üzere (giderleri özel bütçeden karşılanacaktır.) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası ile 06.06.1978 gün ve 7/157054 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda bulunan Ek 2.maddenin (b) fıkrasına göre 2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda gösterilen pozisyonlara 9 adet anlaşmali personel alınacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde gösterilen şartları taşımak.
  • Tercih edilecek pozisyonun karşısında bulunan şartları taşıyor olmak,
  • 2016 KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve en az 55 puan almış olmak. (Lisans mezunları için 2016 KPSS/P3, Önlisans mezunları için 201 6 KPSS/P 93, Ortaöğretim mezunları için 201 6 KPSS/P94 puanı esas alınacaktır.)
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.
  • Başvuracak adayların durumunun; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.
  • Adaylarla hizmet anlaşmasi yapılacak olup, anlaşmade gösterilen şartları yerine getirmeyen adayların anlaşmaleri bir ay içinde feshedilecektir.
POZİSYON

NO

POZİSYON ADET NİTELİKLER BÜTÇE

BİRİMİ

001 Hemşire 1 *Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri yahut

Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

*Üçüncü basamak sağlık kurumlarında çocuk sağlığı, yeni doğan yoğun bakım servislerinde en az 1 yıl çalışmış olmak.

Özel

Bütçe

002 Hemşire 2 *Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri yahut

Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

*Üçüncü basamak sağlık kurumlarının acil servislerinde en az 1 yıl çalışmış olmak.

Özel

Bütçe

003 Hemşire 1 *Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri yahut

Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

*Üçüncü basamak sağlık kurumlarının kroner yoğun bakı servislerinde en az 1 yıl çalışmış olmak.

Özel

Bütçe

004 Sağlık Teknikeri 1 *Fizik Tedavi, Fizyoterapi, Fizik Tedavi ve

Rehabilitasyon, Hidroterapi önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

*Üçüncü basamak sağlık kurumlarının fizik tedavi servislerinde en az 1 yıl çalışmış olmak.

Özel

Bütçe

005 Sağlık Teknikeri 1 *Perfizyon alanında önlisans programından mezun

olmak.

*Üçüncü basamak sağlık kurumlarının alakalı alanlarında en az 1 yıl çalışmış olmak.

Özel

Bütçe

006 Diğer Sağlık

Personeli

3 * Sağlık Meslek Liselerinin Acil Tıp Teknisyenliği

bölümünden mezun olmak.

*Üçüncü basamak sağlık kurumlarının acil servislerinde en az 1 yıl çalışmış olmak.

Özel

Bütçe

Balıkesir Üniversitesi Personel Alımı Başvurusu

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan yalnızca birine başvurabilecek olup, başvurularda olduğu pozisyonun nitelik kodunu belirteceklerdir. Birden fazla pozisyona başvuran adayların başvuruları ile nitelik kodu belirtilmemiş başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adayların ilanın gazetede yayımlandığı tarihten bu yana on beş gün içinde aşağıda istediğimiz belgelerle birlikte Balıkesir Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, faks yahut internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Eksik belge ile yahut süresinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır. Adaylardan başvuru sırasında istediğimiz belgeler aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • Fotoğraflı başvuru formu. (Personel Daire Başkanlığının http://personel.balikesir.edu.tr/ adresinden temin edilecektir.)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi.
  • Diploma yahut mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi (e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)
  • 2016 yılı KPSS sonuç belgesi.
  • Aranılan mesleki deneyime ait kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi ve SGK prim günlerini gösterir belge.

Başvuru sonunda yazılı ve/yahut sözlü sınav yapılmaksızın 2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak anlaşma yapmaya hak kazananların isim listesi, işe başlamaları için gerekli belgeler ile teslim edilecek yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) iş günü içinde Personel Daire Başkanlığının http://personel.balikesir.edu.tr/ adresinde ilan edilecektir. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihi büyük olan adaya öncelik tanınır.

Her pozisyonun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde yahut aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine ilan edilen yedek kazananlar sırası ile çağrılacaktır. Sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar ile ilgili güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılacak olup, söz konusu sonucun olumlu olması halinde anlaşma yapılacaktır. Göreve başlayanlardan, aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin anlaşmaleri feshedilecektir. İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, alakalılere bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Bu makalemizde Balıkesir Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu