Başvurular

Aygaz iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Aygaz iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Aygaz iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Aygaz iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Aygaz iş ilanları ve iş başvurusu

Aygaz, 1961 senesinde Vehbi Koç aracılığıyla kurulmuş olan, halka açık ilk ve tek LPG şirketidir. Koç Holding bünyesinde enerji sektöründe hizmet vermekte olan şirketlerden biridir. Aygaz LPG’nin temini, stoklanması, dolumu ve LPG’li cihaz üretimi ile satışını gerçekleştirmektedir. Kurulduğu günden bu yana büyümesini aralıksız sürdüren şirket şimdilerde 81 ilimizde 1700’ü aşkın otogaz ve 2 bin 400’ü aşkın tüpgaz istasyonu ile hizmet vermektedir. Genel müdürlük binası İstanbul ilimizde Zincirlikuyu’da bulunmaktadır. Ülkemizde LPG sektöründe en büyük markalardan bir tanesi olan Aygaz, her gün 60 bini aşkın araca istasyonlardan yakıt elde etmektedir. Büyümesini ara vermeksizin sürdüren Aygaz bunun yanında bünyesinde de çok sayıda kişiyi istihdam etmektedir. Aygaz bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştiriyor. Kurum aracılığıyla yayınlanmış en son iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Aygaz Doğalgaz İş İlanları 2022
  • Aygaz İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Aygaz Doğalgaz İş İlanları 2022

Aygaz şimdilerde Avrupa’nın en büyük LPG ihracatçısı haline gelmiştir. Toplam 178,4 bin m³ ile Türkiye’nin en büyük LPG depolama kapasitesine sahip olan Aygaz’ın,5 deniz terminali, 6 dolum tesisi ve 9 sevkiyat merkezi bulunmaktadır. Aygaz, iç piyasada kullanmış olduğu tüp, valf gibi türüm ürünleri Gebze Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunmakta olan Aygaz Fabrikası üretmektedir. Aygaz alanında ülkemizde tartışmasız en büyük şirkettir. Kurum bunun yanına binlerce insana istihdam kapısı olmaktadır ve her gün yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaya sürdürmektedir.

Aygaz aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; işletme sorumlusu, satış yöneticisi, yatırımlar sorumlusu, pompacı, elektrik teknisyeni, üretim mühendisi, temizlik görevlisi, mali işler sorumlusu, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Aygaz İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Aygaz bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek isteyen bireyler başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile bi hayli kolay bir biçimde yapabiliyorlar. İlgili sayfaya girmenizin ardından kurum aracılığıyla yayına giren açık iş pozisyonları, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgilere varabilirsiniz. Bunun yanında yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanına iletilmektedir. Burada başvurunuz geniş bir şekilde incelendikten sonra başvurusu olumlu bulunan adaylar görüşmeye alınmaktadır. Bu makalemizde Aygaz A.Ş. iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Aygaz İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu