Başvurular

AvivaSA iş ilanları ve iş başvurusu 2022

AvivaSA iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde AvivaSA iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. AvivaSA iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

AvivaSA iş ilanları ve iş başvurusu

AvivaSA Emeklilik ve Hayat veya bilinen kısa adı ile AvivaSA, ülkemizin ileri gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir. 2007 senesinde kurulmuş olan şirket ülkemizin en büyük holding kuruluşlarından bir tanesi olan Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde faaliyet göstermektedir. Bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanında toplam 19 şirket faaliyet göstermektedir. AvivaSA, müşteri sayısı ve portföy büyüklüğü ile sektörde önderliğini korumaktadır. Büyümesine ara vermeksizin devam etmek isteyen şirket bünyesine de ihtiyaç duyduğu zamanlarda çok  sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. AvivaSA aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • AvivaSA İş İlanları 2022
  • AvivaSA İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

AvivaSA İş İlanları 2022

AvivaSA, ülkemizde en bi hayli hızlı büyüyen şirketlerden biridir. Bireysel emeklilik, hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası alanında benzersiz ürünleri ile müşteri kitlesini gün geçtikçe arttırmaktadır. Avivasa bünyesine yeni işçi alımı, personel alımı ve eleman alımı yapmaya ise sürdürmektedir.

AvivaSA Genel Müdürlük aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; birikim güvence danışmanı, bireysel güvence danışmanı, finansal danışman, sigorta yöneticisi, finans danışmanı, stajyer, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, engelli personel, bölge satış yöneticisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştirilir?

AvivaSA İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

AvivaSA home Office yahut genel müdürlükte çalışmak üzere yeni alımlar gerçekleştirmektedir. Bu alımlara başvuru yapabilmek ise bi hayli basittir. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasına giriş yapmanız gerekir. Akabinde karşınıza güncel açık iş pozisyonları ve bunlara başvuru şartları gelecektir. Bu ilanları incelemenizin akabinde kolay bir biçimde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Yapacağınız başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecektir. Bu makalemizde AvivaSA iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

AvivaSA iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER AVİVASA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, avivasa hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan avivasa açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu