Başvurular

Avea Personel Alımı ve İş Başvurusu Formu 2022

Avea Personel Alımı ve İş Başvurusu Formu 2022, iş başvuru bölümüzde Avea Personel Alımı ve İş Başvurusu Formu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Avea Personel Alımı ve İş Başvurusu Formu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Avea Personel Alımı ve İş Başvurusu Formu

Avea 2004 senesinde kurulmuş ve 2022 yılına sıra geldiğinde mevcut 16.2 milyon aboneye hizmet verene ülkenin öncü mobil iletişim operatörlerinden bir tanesiydi. Bu sayılarla ülkemizde %23’lük bir Pazar payına sahipti. Avea, 197 ülkede 644 operatörle ülkeler arası dolaşım anlaşmasına sahipti. 2015 senesinde yapılan satış ışığında Avea, Türk Telekom’a devredilmiştir. Artık iş başvurularınızı bu firma üzerinden yapabilirsiniz. 2022 büyüme hedefleri ışığında  Pazarlama – Roaming Uzmanı, Marketing Revenue Reporting Specialist,  satış temsilcisi, müşteri hizmetleri temsilcisi,  Kamu Satış Yöneticisi, Fraud Risk Uzmanı gibi daha birden çok açık pozisyonuna personel alımı gerçekleştirecektir. 2022 Avea eleman alımı ayrıntılarına yazımızın devamından varabilirsiniz.

  • AVEA PERSONEL ALIMI 2022
  • AVEA PERSONEL ELEMAN ALIMI GÜNCEL İŞ İLANLARI 2022
  • AVEA PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
  • AVEA İŞ BAŞVURUSU FORMU 2022

AVEA PERSONEL ALIMI 2022

2022 yılına adım atmamızla birlikte büyüme hedeflerini yükselten ve hizmet alanını yükselten Avea birden çok pozisyonda personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı.  Alımların büyük çoğunluğu ise Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde gerçekleştirilecek.  Avea personel alımı sürecinde alacağı adayları titizlikle seçmektedir. Aranılan özelliklere en yakın yahut eksiksiz olarak uyan adaylar işe alınmaktadır. Bundan dolayı aşağıda listede bulunan meslek gruplarından kendinize en uygun olanı seçerek başvuruda bulunmanız ve başvuru şartlarını geniş bir şekilde kontrol etmeniz gerekmektedir.

AVEA PERSONEL ELEMAN ALIMI GÜNCEL İŞ İLANLARI 2022

Aşağıda güncel Avea iş ilanları ve Avea açık pozisyonları gözlemleyebilirsiniz.

  • Pazarlama – Roaming Uzmanı
  • Advertising Specialist
  • Kamu Satış Yöneticisi
  • Kurumsal Satış Destek Uzmanı
  • İş Sürekliliği Yönetimi Uzmanı
  • Kurumsal İletişim İçerik Uzmanı
  • Pazarlama İletişimi Bütçe Uzmanı
  • Pricing Specialist

Yukarıda siz değerli okurlarımıza Avea güncel iş ilanları bölümünde bulunan işçi alımına açık pozisyonlardan yalnızca bazılarını verdik. 2022 Avea personel alımı çerçevesinde aşağıda bulunan bağlantıdan da görebileceğiniz gibi daha birden çok pozisyona eleman alımı gerçekleştirecektir.

AVEA PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Avea pozisyonun getirdiği eğitim, tecrübe ve yetkinlikler ile birlikte kurum kültürü ve değerleriyle uyumlu kişilik ayrıntılarına sahip bireyler aramaktadır. Bu Avea personel alımı başvurusu yapanlarda aranılan ortak bir başvuru şartıdır. Avea iş başvurusu için güncel açık iş ilanlarını kariyer.net üzerinden adaylarla buluşturmaktadır. Buradan gerçekleştirebileceğiniz başvurular sisteme alınır ve Avea insan kaynakları aracılığıyla geniş bir şekilde bir taramaya sokulur. Şayet pozisyonun getirdiği özellikleri karşılıyor ve insan kaynakları aracılığıyla onay almışsanız mülakata çağrılır ve burada iş ile ilgili bilgi verilirken bunun yanı sıra size bazı sorular yöneltilerek aranılan özelliklere sahip olup olmadığınız birebir gözlemlenir.

AVEA İŞ BAŞVURUSU FORMU 2022

Avea yukarıda da dile getirdiğimiz gibi iş başvurularını kendi internet sitesi üzerinden değil, iş arama motorları üzerinden adaylarla buluşturmaktadır. Avea şirketinin genelde kullandığı iş arama- bulma motoru ise kariyer.net’tir. Aşağıdaki bağlantı sayesine Avea iş başvuru formu‘na ulaşabilir ve açık iş pozisyonlarından size uygun olanı seçip, başvuru şartlarını okuyup iş başvurusunda bulunabilirsiniz.


DİĞER AVEA HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, avea hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan avea açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu