Başvurular

Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak 2022

Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak

Ülkemizin en eski 7. Üniversitesi olan Erzurum ilimizde bulunan Atatürk Üniversitesi yayınlamış olduğu ilan ile brüt 2209,41 TL maaş ile anlaşmali, ortaöğretim mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. İlan kapsamı içinde 6 hemşire alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 26 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu gibi bilgilere haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2016
  • Adaylarda Aranan Başvuru Şartları Nelerdir?

Atatürk Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2016

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü’nde (giderleri özel bütçe gelirlerinden karşılanmak üzere ) 657 Sayılı D.M.K ‘nın 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı kararnameye ekli değişikliklere göre aşağıda gösterilen unvan ve sayıda, yazılı yahut sözlü sınav yapılmaksızın, 2014 Ortaöğretim KPSSP94 puan üstünlüğü esas alınarak yapılacak sıralamaya göre alım yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuracak adayların 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinde gösterilen şartları taşıyor olmak.
  • Herhangi bir kurumda 4/B Sözleşmeli Personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak anlaşmasi feshedilenler, fesih tarihinden bu yana 1 (Bir) yıl geçmedikçe başvuru yapamazlar.
  • Nöbet usulü çalışmaya engel halinin bulunmaması.
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Müracaatlar, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde mesai saati bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına yapılacaktır.

www.atauni.edu.tr/#birim=personel-daire-baskanligi sitesinde hazırlanan başvuru formu ve istediğimiz belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmekte olup, postayla- kargoyla yapılacak başvurular kesinlikle geçersiz sayılacaktır.

Sonuçlar, başvuru bitim tarihini takip eden 5 iş günü içinde www.atauni.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Başvuru için gerekli evraklar aşağıda maddeler halinde verilmiştir.

  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • Diploma/ Geçici Mezuniyet Belgesi Fokokopisi
  • 2014 KPSS Ortaöğretim Sonuç Belgesi
  • Personel Daire Başkanlığının web adresinden temin edilecek başvuru formu

Erzurum ilimizde bulunan Atatürk Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan anlaşmali personel alımı ilanına dair iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi ayrıntıları verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca üniversite aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Atatürk Üniversitesi iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu