Başvurular

AssisTT iş ilanları ve iş başvurusu 2022

AssisTT iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde AssisTT iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. AssisTT iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

AssisTT iş ilanları ve iş başvurusu

AssisTT, 2007 senesinde kurulmuş olan ve satış pazarlama, sosyal platform yönetimi, mailing ile çağrı merkezi işlevlerini yerine getiren bir kurumdur. Türk Telekom bünyesinde bulunan iştiraklerden biridir. AssisTT geleneksel çağrı merkezi anlayışının ötesine geçerek sektöre yeni bir anlayış kazandırmıştır. Ülkemiz genelinde 20 farklı şehirde 23 farklı lokasyonda 10 bini aşkın çalışana sahiptir. Ülkemizde en fazla istihdam yaratan kurumlardan biridir. AssisTT bünyesinde bulunan çalışanlara ek olarak her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. AssisTT aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • AssisTT iş ilanları 2022
  • AssisTT iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

AssisTT iş ilanları 2022

Kurum yalnızca Türk Telekom’a değil bunun yanı sıra çok sayıda kamu kurumu ve özel şirkete de çalışmaktadır. “Mutlu müşteri – mutlu çalışan” anlayışı ile sektörde uzun senelerdır önder konumda olan kurum, bünyesine yeni çalışanlar katmak ve kadrosunu geliştirmek için çalışmaktadır. AssisTT bu anlamda çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

AssisTT aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; çağrı merkezi müşteri temsilcisi, engelli personel, eski hükümlü işçi, sosyal platform uzmanı, prime müşteri temsilcisi, tele satış müşteri temsilcisi, saha denetçisi, saha satış temsilcisi, network uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

AssisTT iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

AssisTT bünyesinde çalışmak istiyorum, nasıl ve nereden iş başvurusu yapabilirim diyen vatandaşlarımız aşağıda kurumun kariyer sayfasında bulunan iş başvuru formu aracılığıyla başvurularını bi hayli kolay bir biçimde yapabilirler. Burada yapacağınız iş başvurusu ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesine çağrılacaklardır. Ayrıca açık pozisyonlar bölümünden de açık iş pozisyonlarını, bunlara ait başvuru şartlarını ve İŞKUR tarihlerini gözlemleyebilirsiniz. Bu makalemizde AssisTT şifrketi iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

AssisTT iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu