Başvurular

Artvin Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Artvin Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Artvin Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Artvin Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Artvin Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu

  • Artvin Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?
  • Artvin Belediyesi İş İlanları 2022
  • Artvin Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Artvin Belediyesi Personel Alımı Yapacak Mı?

Artvin, Karadeniz Bölgesi içinde bulunan tarihi ve kültürel zenginlikleri ile ülkemizin mühim illerinden biridir. 2022 yılı itibariyle nüfusu 170 bini aşmış durumdadır. Artvin il olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş illerimizden biri olma özelliğini taşır. 2022 senesinde da bu büyümeyi sürdürmek isteyen Artvin, bu kapsamı içinde yatırımlarına ve çalışmalarına ara vermeksizin devam edileceğini belirtmiştir. Vatandaşlar da Artvin Belediyesi personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapacak mı merak etmektedirler. Bu makalemizde Artvin Belediyesi açık pozisyonları, güncel iş ilanları ve bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde bilgiler bulunmaktadır.

Artvin ekonomik olarak genel itibariyle çay, fındık ve kivi üretimine dayalı olarak tarıma bağlıdır. Artvin endüstrisi yoğun bir şehrimiz değildir. Bunun ürünü olarak da tarıma dayalı sanayi gelişmiştir. Artvin’de bunun dışında Murgul’da bakır madeni işleyen sanayi kuruluşları ve ilçelerde ufak çaplı atölye ve imalathaneler bulunmaktadır. Artvin Belediyesi sanayi yönünden eksik kalmış olan ile gerekli yatırımların çekilmesi adına çalışmalarına son hızıyla sürdürmektedir. Bunun bunun yanında da şehirdeki işsizlik sayılarını azaltabilmek adına çeşitli adımlar atılmıştır. İŞKUR ile ortak çalışmalara gidilmiş ve çeşitli iş garantili kurslar oluşturulmuştur. Bunların dışında da 2022 senesinde belediye bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılması planlanmaktadır. Bu alımlar yalnızca merkezde değil bunun yanı sıra aşağıda saymış olduğumuz ilçelerde de gerçekleştirilecektir.

  • Ardanuç
  • Arhavi
  • Borçka
  • Hopa
  • Murgul
  • Şavşat
  • Yusufeli

Artvin Belediyesi aracılığıyla yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde çok sayıda ilköğretim mezunu, lise mezunu ve üniversite mezunu adayın başvuru yapabileceği kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. İlanlarda avukat, güvenlik görevlisi, büro görevlisi, büro personeli, itfaiye görevlisi, zabıta memuru, bekçi, sekreter, mimar, mühendis, teknisyen, temizlik işçisi, forklift operatörü, öğretmen gibi kadrolar bulunmaktadır. Bay ve bayan adaylar için bulunan açık pozisyonlar neticesinde adaylar anlaşmali, geçici, daimi ve kadrolu gibi statülerde istihdam edileceklerdir. Bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğinizi yazımız devamında anlattık. Aşağıda da son haftalarda Artvin ilinde verilmiş olan güncel kamu iş ilanları bulunmaktadır.

Artvin Belediyesi İş İlanları 2022

Facebook Üzerinden Artvin İline Ait İş İlanlarını Takip Edebilmek İçinTIKLAYIN

Artvin Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Artvin Belediyesi aracılığıyla yayına girmesi beklenen iş ilanları halen yayınlanmaya başlanmadı. İlanların kademeli olarak yayına girmesi hedefleniyor. İlanlar yayınlanmaya başladığında iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunacak. Bu ilanları kaçırmamak ve anında başvuru yapabilmek için ise sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. Çeşitli basın yayın organlarında çıkan diğer haberlere ise itimat göstermemeniz önemle rica olunur. Bu ilanların yayına girmesinı beklemeden de Artvin Belediyesi’ne iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Bunun için belediye binasında bulunan insan kaynakları departmanına bizzat başvuruda bulunarak özgeçmişinizi iletebilirsiniz. Lakin buraya yapacak olduğunuz başvurular yalnızca alakalı kadrolarda iş ilanları yayınlanmaya başladığı an değerlendirilmeye alınacaktır. Bu nedenten çoğu zaman başvurunuz kabul görmeyebilir ve “Herhangi bir personel alımı bulunmamaktadır.” denilerek geriye çevrilebilirsiniz. Bu duruma düşmemek adına iş ilanlarının tarafımızca yayına girmesinı beklemenizi önermekteyiz. Artvin Belediyesi güncel iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya şikayetlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER ARTVİN BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, artvin belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan artvin belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu