Başvurular

Arçelik iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Arçelik iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Arçelik iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Arçelik iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Arçelik iş ilanları ve iş başvurusu

Arçelik A.Ş.; beyaz eşya, tüketici elektroniği, ufak ev aletleri, mutfak aksesuarları alanlarında faaliyet göstermekte olan bir firmadır. 1955 senesinde, İstanbul ilimizde kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdüren firma, şimdilerde alanında ülkemizin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyük şirketi konumundadır. Koç Holding bünyesinde bulunan Arçelik aracılığıyla üretilen ürünler 146 ülkeye ihraç edilmektedir. Arçelik, ülkemizde alanında çok sayıda ilki gerçekleştirmeyi başarmıştır. Bu doğrultuda ülkemizde ilk çamaşır makinesini, ilk buzdolabını üretmiştir. Tüketicilerin yaşamlarına değer katacak ürünler üretmek maksadıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Arçelik bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Kurum bu bireylere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Arçelik aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Arçelik İş İlanları 2022
  • Arçelik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Arçelik İş İlanları 2022

Arçelik, her sene bütçesinin yüzde 2’ye yakınını Ar-Ge kısmı için harcamaktadır. Bu doğrultuda 6 ülkede 19 Ar-Ge merkezi açmış ve burada 1500’ü aşkın çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmüştür. Bu denli kapsamlı bir Ar-Ge departmanının olması bir çok buluşu yaşamımıza sokmalarını sağlamıştır. Arçelik bunun yanında 8 farklı ülkede 21 üretim tesisine (bir tesis Arçelik-LG ile, bir tesis de Voltbek ile ortaktır) sahiptir. Arçelik aşağıda saymış olduğumuz fabrikalarına yani üretim yaptığı yerlerine ve satış noktalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

  • Eskişehir: Buzdolabı ve Kompresör İşletmesi
  • İstanbul, Tuzla: Çamaşır Makinesi İşletmesi
  • İstanbul, Beylikdüzü: Elektronik İşletmesi Bolu: Pişirici Cihazlar İşletmesi
  • Ankara: Bulaşık Makinesi İşletmesi
  • Tekirdağ, Çerkezköy: Kurutucu ve Elektrik Motorları İşletmesi
  • Bolu : Pişirici Cihazlar İşletmesi
  • Romanya: S.C. Arctic S.A.
  • Rusya: Beko L.L.C.
  • Çin: Beko Electrical Appliances Co. Ltd.
  • Güney Afrika: Defy Appliances,Pişirici Cihazlar ve Kurutucu İşletmesi – Jacobs
  • Güney Afrika: Defy Appliances,Soğutucu Cihazlar İşletmesi – Ezakheni Ladysmith
  • Güney Afrika: Defy Appliances, Buzdolabı İşletmesi – East London
  • Tayland: Beko Thai Co. Ltd.

Arçelik, Romanya’da Arctic, Güney Afrika’da Defy, Pakistan’da Dawlance markaları ile faaliyet göstermektedir. Arçelik fabrikası ve Arçelik satış noktaları ile genel müdürlük aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; işyeri hemşiresi, iş güvenliği uzmanı, depo elemanı, montaj elemanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, forklift operatörü, servis elemanı, şoför, part time işçi, engelli personel, eski hükümlü işçi, mavi yaka, beyaz yaka, teknisyen, tekniker, mühendis, süpervizör, yetkili servis elemanı, nakliye ve montaj teknisyeni, sevkiyat montaj elemanı gibi bay bayan çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştirilir?

Arçelik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Arçelik bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu sayfası aracılığıyla kolay bir biçimde iş başvurularını yapabilirler. Sayfaya girmenizin ardından güncel açık iş pozisyonlarını inceleyebilir, bunlara ait iş başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi bilgilere göz gezdirebilirsiniz. Şayet açık iş ilanları içinde size uygun bir iş pozisyonu yoksa genel başvuru bölümünden başvurunuzu kurumun insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz. Buraya yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanına iletilmektedir. Açık iş pozisyonu oluşması durumunda ise başvurularınız değerlendirilmektedir ve başvurusu olumlu yanıtlanan bireyler iş görüşmesi için çağrılmaktadırlar. Tüm bu aşamaları başarı ile geçen bireylere ücret ve yan haklar ile ilgili bilgilendirme yapılmaktadır. Bu makalemizde Arçelik iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Arçelik iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu