Başvurular

Antalya Büyükşehir Belediyesi 25 işçi alımı yapıyor 2022

Antalya Büyükşehir Belediyesi 25 işçi alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Antalya Büyükşehir Belediyesi 25 işçi alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Antalya Büyükşehir Belediyesi 25 işçi alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Antalya Büyükşehir Belediyesi 25 işçi alımı yapıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesi, yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde çok sayıda işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ilan kapsamı içinde elektrik teknisyeni, klorcu, gerontolog, beden işçisi, elektrik teknikeri, güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. Belediye ilan kapsamı içinde 25 işçi istihdam edecektir. Adaylar ilana 24 Ocak 2019 mesai bitimine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamındadır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

Elektrik Teknisyeni Alımı

Antalya Merkezde ASAT görevlendirilmek üzere elektrik teknisyeni alımı yapılacaktır. Adaylar diploma fotokopileri ile ilana şahsen müracaat edeceklerdir.

Adayların en az meslek lisesi mezunu olmaları gerekmektedir.

Gerontolog Alımı

Adaylar belgeler ile şahsen müracaat edeceklerdir. Adaylar Korkuteli Yaşlı Bakım Merkezi’nde çalıştırılacaklardır.

Beden İşçisi Alımı

Antalya merkezde (ASAT) görevlendirilmek üzere su ve kanal işçisi alımı yapılacaktır. Adayların en az meslek lisesi mezunu olmaları ve iklimlendirme ve soğutma kalfalık belgesi sahibi olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana kimlik, adli sicil kaydı ve sağlık raporu götürerek başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Elektrik Teknikeri Alımı

Antalya merkezde (ASAT) görevlendirilmek üzere elektrik teknikeri alımı yapılacaktır. Adaylar ilana şahsen müracaat edeceklerdir.

Kadın Güvenlik Görevlisi Alımı

Manavgat ilçesi Türkbeleni Kent Ormanı D Tipi Mesire Alanında çalıştırılmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Adayların özel kimlik kartları ile ilana şahsen müracaat edeceklerdir.

Erkek Güvenlik Görevlisi Alımı

Manavgat ilçesi Türkbeleni Kent Ormanı D Tipi Mesire Alanında çalıştırılmak üzere güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Adayların özel kimlik kartları ile ilana şahsen müracaat edeceklerdir.

Erkek Güvenlik Görevlisi Alımı

Kaş Otobüs Terminalinde görevlendirilmek üzere erkek güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Adaylar ilana özel güvenlik kimlik kartı ile şahsen müracaat edeceklerdir.

Başvuru Adresi : Antalya İnsan Kaynakları A.Ş. Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı B:Ş.B. Hizmet Binası No:20 Muratpaşa Antalya

İrtibat Kişisi : Mehtap İnce

Telefon : 0242 249 50 00

Bu makalemizde Antalya Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren ilanlara Antalya Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu