Bilgi Arşivi

Android Sürüm Yükseltme Nasıl Yapılır? 2021

Android Sürüm Yükseltme Nasıl Yapılır?, bilgi sitemizde Android Sürüm Yükseltme Nasıl Yapılır? başlığı altında bilgi paylaştık. Android Sürüm Yükseltme Nasıl Yapılır? ile alakalı tüm detaylar makalemizde.

Başlıklar

Android Sürüm Yükseltme Nasıl Yapılır?

android sürüm yükseltme rootsuz

Android sürüm yükseltme konu bu makalemizde siz kıymetli okurlarımıza samsung yani android sürüm yükseltme rootsuz nasıl yapılacağı anlatıyor bulunacağız.

Android Sürüm Yükseltme

Android işletim sistemine sahip olan telefonlarınızdan sürüm yükseltme android kolay bir biçimde yapılıyor. Sürüm yükseltmenin amacı mobil cihazlarınızdan daha yüksek verimin alınmasıdır. Tabii ki burada mühim olan bir konu daha yer alıyor.

Yazılım güncellemesinin sürüm yükseltme kadar önem arz ettiğini ifade etmek istiyoruz. Telefonunuza ikaz olarak gelen güncellemeleri kabullenerek android sürümünüzü yükseltmiş oluyorsunuz. Bunun size faydası ise akılı telefonunuzdan daha fazla verim almanız oluyor. Telefonunuz daha yüksek performansta ve bi hayli hızlı bir biçimde çalışmış oluyor.

Android Sürüm Yükseltme İşlemi

Andoid işleminize sahip olan telefonunuzun sürümünü yükseltmeniz için telefonunuzun cihaz modelinize göre güncelleme işlemini yapmanız gerekiyor. Bazı android işletim sistemine sahip telefon markaları otomatik olarak güncelleme yapıyorlar. Bunların başında gelen Samsung sürüm yükseltme otomatik olarak güncelleme yapan markaların içinde yer alıyor.

Eğer yeni çıkmış olan android sürüm telefonunuza otomatik olarak gelmiyorsa yapmanız gereken işlem olacaktır. Telefonunuza yazılım yani rom atmanız halinde android sürüm yükseltme rootsuz işlemini yapmış olacaksınız. Akıllı telefonunuza yazılım yüklemesini yaptıktan sonra istediğiniz uygulamanın sürümünü güncel hale getirmiş oluyorsunuz. Nasıl bu işlemi yapacağınızı yazmak istiyoruz.

  • Telefonunuzda internet bağlantısı olması gerekiyor.
  • Sonra ayarlar bölümüne girin.
  • Daha sonra cihaz ile ilgili olan bölüme tıklayın.
  • Yazılım güncellemesine basın.

Bu bölümden size gelen güncellemeleri rahatlıkla görme şansına sahip oluyorsunuz.

Android Sürüm Yükseltme Programı

Android işletim sistemine sahip olan akıllı cihazlarınızın yazılım güncelleme işlemini yaparken üreticilerin programlarına gereksiniminiz olmuyor. Telefonlarınıza bilgisayara gereksiniminiz olmadan ve kabloya gerek olmadan android telefonlarınızın yazılımlarını güncelleme yapabiliyorsunuz.

Lakin bu işlem üretici şirketin size sunmuş olduğu yazılım sürümü dışında olmuyor. Eğer başka bir yazılım yüklemek istiyorsanız ve üretici olan firma size bu yazılımı sunmadı ise yapmanız gereken bazı şeyler yer alıyor. Böyle bir durumda android sürüm yükseltme programı uygulamasını kullanmanız gerekiyor.

Bu yükseltme programını kullandığınız zaman üreticinin size sunmamış olduğu yazılımları basit bir şekilde telefonunuza yükleyebiliyorsunuz. Yüklemiş olduğunuz android yükseltme programı ile üreticinin size vermediği android sürümünü yükseltme işlemini yapabiliyorsunuz.

Android Tablet Sürüm Yükseltme Programı

Android sürüme sahip olan mobil cihazlarınız dışında kullanmış olduğunuz android tabletlerinizin de zamanla güncellenmesi gerekiyor. Aynı mobil cihazda olduğu gibi üretici kullandığınız android sürümü olan tabletlerinize yazılım yüklemeye izin vermediği zaman bu işlemi yapmanız için bazı şeyler gerekiyor. Telefondaki yazılım programı yüklemesi gibi android tablet sürüm yükseltme programı indirmeniz bu işlemi yapmanız için yeterli olacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu