Başvurular

Alarko Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Alarko Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Alarko Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Alarko Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Alarko Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Alarko Holding, İstanbul merkezi bir holding kuruluşudur. Alarko ismi; AL alım ve satım AR araştırma ve geliştirme ile KO komple tesisler kurma manasına gelir. 1954 senesinde kurulmuş olan Alarko Holding kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmeyi başarmış ve şimdilerde ülkemizin en büyük holdinglerinden bir tanesi haline gelmiştir. Alarko Holding 2022 senesinde da bu büyümenin ara vermeksizin sürmesi adına çalışmalarına sürdürmekte ve bu bağlamda da bünyesine çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştiriyor. Alarko Holding aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Alarko Holding İş İlanları 2022
  • Alarko Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Alarko Holding İş İlanları 2022

1954 senesinde kurulmuş olan şirket ilk senelerda ısıtma, klima, soğutma işleriyle uğraşmış ardından holding haline gelmiş ve iş kollarını arttırmıştır. 1997 senesinde holding bünyesinde kurulan Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İMKB’de işlem görmeye başlayan ilk GYO şirketidir. 1998 senesinde holdingin sanayi grubu dünyanın en büyük iklimlendirme firmalarından Carrier ile eşit miktarda ortak olmuştur. Günümüzde şirket taahhüt, enerji, sanayi, turizm, su ürünleri ve gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir. Ayrıca sosyal sorumluluk maksadıyla Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı (ALEV) kurulmuştur. Alarko Holding bünyesindeki 7 bin çalışana ek her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.  Ayrıca holding bünyesinde bulunan aşağıdaki şirketlere de alımlar yapılmaktadır.

  • MEDAŞ İlanları İçin TIKLAYIN

Alarko Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; mimar, teknik ressam, bölge sorumlusu, makine mühendisi, bakım ve onarım mühendisi, personel destek elemanı, özel güvenlik görevlisi, şoför, personel memuru gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl nereden iş başvurusu yapılır?

Alarko Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Alarko Holding bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen adaylar aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile kurumun kariyer olanakları sayfasına ulaşabilirler. Akabinde başvuru şartları, tarihleri gibi bilgileri de gözlemleyebilirsiniz. İş başvurusunda bulunmak için ise giriş yapmalı ve akabinde başvurunuzu tamamlamalısınız. Yapacak olduğunuz iş başvurusu ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da geçen adaylar Alarko Holding bünyesinde çalışma fırsatı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Alarko Holding iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Alarko Holding İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu