Başvurular

Akbank, Ülke Geneli Çok Sayıda Gişe Yetkilisi Alımı Yapacağını Açıkladı ! 2022

Akbank, Ülke Geneli Çok Sayıda Gişe Yetkilisi Alımı Yapacağını Açıkladı ! 2022, iş başvuru bölümüzde Akbank, Ülke Geneli Çok Sayıda Gişe Yetkilisi Alımı Yapacağını Açıkladı ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Akbank, Ülke Geneli Çok Sayıda Gişe Yetkilisi Alımı Yapacağını Açıkladı ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Akbank, Ülke Geneli Çok Sayıda Gişe Yetkilisi Alımı Yapacağını Açıkladı !

Akbank, 1948 senesinde aralarında Hacı Ömer Sabancı’nın da olduğu bir grup iş adamı aracılığıyla bölgede bulunan pamuk üreticilerinin finansman gereksinimlerini karşılamak maksadıyla kuruldu. Kurulduğu günden bu yana her sene düzenli büyümesini sürdürmüş olan Akbank, 2016 yılı itibariyle ülkemizin en büyük finans kuruluşları içinde bulunmaktadır. Akbank ihtiyaç ışığında birden çok personel alımı ilanı yayınlamaktadır. Toplu olarak ilan vermekten çekinen Akbank, ülke genelinde çok sayıda gişe yetkilisi alımı yani gişe görevlisi alımı yapacağını dile getirdi. İşte İlan ayrıntıları ..

  • Akbank Gişe Yetkilisi Alımı İlanı 2016
  • Akbank Gişe Görevlisi Alımı Başvuru Şartları
  • Akbank Gişe Görevlisi Alımı Başvuru Formu

Akbank Gişe Yetkilisi Alımı İlanı 2016

Akbank, her sene büyüme hedefleri ışığında yeni şubeler açarak bu şubelerine çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. 2016 senesinde da bu hedefleri tutturmak için açacağı şubelere ve mevcut şubelerinde bulunan eleman gereksinimini karşılamaya yönelik personel alımı yapacak olan Akbank’ın vereceği iş ilanları içinde çok sayıda gişe yetkilisi alımı da bulunmaktadır. Akbank gişe yetkilisi alımı için adaylardan aranılan şartları aşağıda bulunmaktadır.

Akbank Gişe Görevlisi Alımı Başvuru Şartları

  1. TC vatandaşı
  2. 1988 ve sonrası doğumlu
  3. Örgün Öğretim Lisans mezunu
  4. Erkek adaylar için askerliğini yapmış yahut en az 2 yıl tecilli
  5. Müşteri ve kalite odaklı
  6. Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi
  7. Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek
  8. Takım çalışmasına yatkın
  9. Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış
  10. Bankamızca önceden düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar aramaktayız.

Yukarıda bulunanlar Akbank gişe memuru alımı sırasında aranılan genel şartlardır. Akbank aracılığıyla verilen her bir ilan illere ve ilçelere göre verilmekte olup, bir de bunlara ikamet şartı eklenmektedir.

Akbank Gişe Görevlisi Alımı Başvuru Formu

Akbank aracılığıyla verilmiş en son gişe görevlisi alımı ilanları aşağıdaki illerde bulunan vatandaşları kapsamaktadır. Yine diğer illerimizde de çok sayıda gişe personeli getirileceği için başvuru formunu tıklayarak güncel ilanlara varabilirsiniz.

  • Gişe Yetkilisi – Güneydoğu Anadolu,
  • Gişe Yetkilisi – Ankara,
  • Gişe Yetkilisi-Doğu Karadeniz,
  • Gişe Yetkilisi – İSTANBUL AVRUPA,
  • Gişe Yetkilisi – İSTANBUL ANADOLU,
  • Gişe Yetkilisi – Doğu Anadolu,
  • Gişe Yetkilisi – Samsun Bölge.

Güncel Akbank Gişe Yetkilisi Alımı İlanlarını Görmek ve Başvuru Yapmak İçin TIKLAYIN

Yukarıda bulunan bağlantı sayesine Akbank gişe yetkilisi ilanları ve güncel diğer ilanları görebilir, başvuru şartlarını, başvuru tarihlerini inceleyebilir ve başvuru formu aracılığıyla başvurunuzu yapabilirsiniz. Akbank gişe yetkilisi alımı ile ilgili soru, sorun yada görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER GİŞE GÖREVLİSİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, gişe görevlisi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan gişe görevlisi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu