Başvurular

Ahi Evran Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı 2022

Ahi Evran Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Ahi Evran Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ahi Evran Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ahi Evran Üniversitesi Akademik Personel Alımı İlanı

Ahi Evran Üniversitesi akademik personel alımı çerçevesinde aşağıdaki tabloda adı geçen bölümlere yardımcı doçent alacaktır. Alınacak personel sayısı tabloda alakalı satır ve hizasında açıklanmıştır. Listede bulunan akademik personel alım ilanı yalnızca Ahi Evran Üniversitesi’ni kapsamaktadır ve son başvuru tarihi 02 Mart 2015′tir.

  • AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI
  • BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ALIMI

Ahi Evran Üniversitesi, 1 Mart 2006 tarih ve 5467 sayılı yasayla, Kırşehir’de kurulmuş devlet üniversitesidir. Daha önceden Gazi Üniversitesine bağlı olan, Kırşehir Eğitim Fakültesi, Kırşehir Fen Edebiyat Fakültesi, Kırşehir Ziraat Fakültesi, Kırşehir Sağlık Yüksekokulu, Kırşehir Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Kırşehir Meslek Yüksekokulu, Kaman Meslek Yüksekokulu, Mucur Meslek Yüksekokulu ve Çiçekdağı Meslek Yüksekokulunun Gazi Üniversitesi’nden ayrılması ve ad ve bağlantılarının değiştirilmesi kurulmuştur. Üniversitenin mevcut 5 fakültesi, 3 enstitüsü, 5 Meslek Yüksek Okulu, 3 Yüksek Okulu ve 3 Araştırma Merkezi bulunmaktadır. Bu büyük üniversite yardımcı doçent alımı yapacağını açıkladı.  Hangi programa kaç araştırma görevlisi alımı yapıldığını aşağıdaki tablodan alakalı satır ve hizasından öğrenebilirsiniz.

Üniversitemizin aşağıda gösterilen birimlerine 2547 sayılı Kanunun 23, 25 ve 26. Maddelerine dayanılarak hazırlanan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayına giren Ahi Evran Üniversitesi Akademik Yükseltme, Atama Kriterleri ve Puanlama İlkeleri Yönergesi asgari şartlarına (Bakınız: http://pdb.ahievran.edu.tr/) ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesi hükümleri ikaznca devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz Öğretim Üyeleri (Yardımcı Doçent) alınacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

  • Adayın başvurduğu kadroya ait anabilim dalı, kadro derecesi ve tüm iletişim detaylarını içeren dilekçe (Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracaklar yabancı
  • dilini belirtmelidir.)
  • Özgeçmiş
  • 2 adet fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı sureti
  • Askerlik durum belgesi
  • Diplomalarının tastikli sureti (lisans, yüksek lisans ve doktora)
  • Kamu hizmetinde bulunanlar için hizmet belgesi
  • hi Evran Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltilmelerde Değerlendirme Kapsamına alınacak faaliyetler ve puanlama sisteminde (Bakınız: http://pdb.ahievran.edu.tr/) bulunan formata uygun olarak hazırlanmış, yayın listesi(bütün yayın dosyaları CD formatında da hazırlanacaktır), bilimsel yayınları, yurtiçi ve yurtdışı kongre ve konferans bildirileri, yayın atıflarına ilişkin belgeler, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönettiği doktora ve yüksek lisans çalışmaları ve diğer bilgileri içeren dosyalar

NOT:

  • Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran tüm adaylar 2547 Sayılı Kanunun 23/b-2 maddesinde gösterilen yabancı dil sınavına tabi tutulacak olup sınav tarihi ardından açıklamalacaktır.
  • İlgili kadroya başvuran adayların başvuruları, Ahi Evran Üniversitesi Akademik Yükseltme, Atama Kriterleri ve Puanlama İlkeleri Yönergesi gereğince, Akademik Değerlendirme Komisyonu aracılığıyla incelenerek yayın dosyaları asgari koşulları karşılamaları halinde kabul edilecektir.
  • Tıp Fakültesi kadrolarına başvuruda bulunacak adaylardan, halen Sağlık Bakanlığında görev yapanların mecburi hizmet sorumluluklarının olmadığını yahut mecburi hizmet yükümlülüğü olanların bu sorumluluklarının son başvuru tarihinden bu yana 2 ay içinde biteceğini belgelendirmeleri zorunludur.

Başvuru Süresi: Başvurular ilanın yayın tarihi itibariyle 15. günün mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.


DİĞER AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, akademik personel alım ilanları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan akademik personel alım ilanları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu