Başvurular

Ağrı Belediyesi 43 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Ağrı Belediyesi 43 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Ağrı Belediyesi 43 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Ağrı Belediyesi 43 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Ağrı Belediyesi 43 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Ağrı Belediyesi 43 Personel Alımı İlanı 2017

Ağrı Belediyesi her sene faaliyetlerine aralıksız devam etmek adına çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Daha önceki haberlerimizde yakın günlerde Ağrı Belediyesi’nin personel alımı yapacağını açıklamıştık. Nihayet Ağrı Belediyesi alakalı ilanı yayına aldı. Buna göre Ağrı Belediyesi toplamda 43 personel alımı gerçekleştirecek. Aşağıda alım yapılacak olan kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Adaylar alakalı ilana 26 Mayıs 2017 ile 3 Haziran 2017 tarihleri içinde iş başvurusu yapabileceklerdir.

Ağrı Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı sayısı ve başvuru tarihleri netleşti fakat kadrolara ilişkin başvuru formu ve başvuru şartları halen belli olmadı. İlan İŞKUR üzerinde yayımlanmasının ardından ilana ait ayrıntıları bilgileri de sitemiz üzerinde siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız.

SIRA NO İHTİYAÇ DUYULAN ÜNVANLAR ADET
1 Avukat 1
2 Ayniyat Memuru 1
3 inşaat Mühendisi 2
4 Harita Mühendisi 1
5 Şehir Plancısı 1
6 İnşaat Teknikeri 2
7 Programcı 1
8 Kimyager 1
9 Zabıta Memuru 5
10 Veteriner Hekim 1
11 Memur 5
12 Ölçü Ayar Memuru 1
13 itfaiye Eri 4
14 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 4
15 Bilgisayar işletmeni 1
16 Muhasebeci 1
17 Mutemet 1
18 Sivil Savunma Uzmanı 1
19 Mimar 1
20 Veznedar 2
21 Tahsildar 2
22 Evlendirme Memuru 1
23 Belediye Trafik Memuru 1
24 Elektrik Teknisyeni 1
25 Kaloriferci 1
Toplam 43

Bu makalemizde Ağrı Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan 43 personel alımı ilanı ile ilgili başvuru ayrıntılarına yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Belediye aracılığıyla yayına giren diğer bütün ilanlara da Ağrı Belediyesi İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER AĞRI BELEDİYESİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, ağrı belediyesi hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan ağrı belediyesi açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu