Başvurular

adidas İş İlanları ve İş Başvurusu 2022

adidas İş İlanları ve İş Başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde adidas İş İlanları ve İş Başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. adidas İş İlanları ve İş Başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

adidas İş İlanları ve İş Başvurusu

Adidas, dünyanın en büyük spor eşyası üreticilerinden biridir. Adını kurucusu Adolf Dassler’den almıştır. 1920’de Almanya’da kurulmuş olan şirket, seneler içinde büyümesine ara vermeksizin devam etmiş ve şimdilerde dünyanın en büyük ve en fazla bilinen markalarından bir tanesi haline gelmiştir. Adidas çalışmaları kapsamı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Adidas Türkiye aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Adidas İş İlanları 2022
  • Adidas İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Adidas İş İlanları 2022

Adidas büyüme hedefleri ışığında Reebok’ı satın almıştır. Ayrıca NBA ile de resmi forma ve aksesuar üretimi için anlaşmalar gerçekleştirmiştir. Adidas çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmekte ve bu bağlamda da çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Adidas aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; satış danışmanı, merchandising specialist, satış elemanı, satış görevlisi, mağaza müdür yardımcısı, mağaza müdürü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri part time ve full time kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Adidas İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Adidas işe alacak olduğu elemanları çeşitli kariyer portalları üzerinde yayınlamış olduğu iş ilanları ile seçmektedir. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile kurum bünyesinde yayına giren açık iş pozisyonları görülebilir ve bunlara anında iş başvurusu yapılabilir. Yapacak olduğunuz iş başvurusu ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu makalemizde Adidas iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Adidas İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN.


DİĞER ADİDAS HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, adidas hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan adidas açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu