Başvurular

Adana Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Adana Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Adana Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Adana Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Adana Büyükşehir Belediyesi iş ilanları ve iş başvurusu

Adana, Akdeniz Bölgesi içinde bulunan 2022 verileri ile 2.5 milyona ulaşan nüfusuyla ülkemizin en kalabalık altıncı büyük şehri konumundadır.  1986 senesinde 3306 sayılı yasa ile Adana, büyükşehir statüsüne geçirilmiştir. Hali hazırda Adana Büyükşehir Belediyesi başkanlığı görevini Hüseyin Sözlü yürütmektedir.  Adana Büyükşehir Belediyesi yayınlamış olduğu açıklama ile 2022 yılı içinde belediye bünyesine çok sayıda eleman alımı, memur alımı, işçi alımı ve personel alımı yapıldığını açıkladı. Yüzlerce vatandaşın istihdam edileceği bu alımlara dair ilanlar ile ilgili başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi detaylara haberimizin devamından varabilirsiniz.

Adana Büyükşehir Belediyesi yapılacak olan çok sayıda personel alımı için bütçesini de şimdiden ayırmış durumda.  Belediye aracılığıyla yapılan bilgilendirmede işçi alımı için herhangi bir yazılı sınav yapılmayacağı, başvuru şartlarını karşılayan adayların yalnızca sözlü sınava yani mülakata tabi tutularak alınacağı bilgisi verildi. Adana Büyükşehir Belediyesi temizlik işçisinden, zabıta memuruna, itfaiyecisinden, güvenlik görevlisine sayısız kadro ve pozisyonda eleman alımı gerçekleştirecek. Aynı zamanda Adana’da bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile mühim özel şirketlerin iş ilanları aşağıda bulunmaktadır. Bunlara da göz gezdirebilirsiniz.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Güncel İş İlanları 2022
  • Adana Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Adana Büyükşehir Belediyesi Güncel İş İlanları 2022

  • Facebook üzerinden Adana İline Özel İlanları Takip Edebilmek İçin TIKLAYIN
  • Adana Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Ülkemizin en kalabalık şehirleri içinde bulunan ve son senelerda sanayileşme anlamında büyük aşama kaydeden Adana, belediyecilik yönünden da diğer şehirlerimize örnek olmaya sürdürmekte. Kuşkusuz bu başarısını yalnızca yönetim kadrosuna borçlu olmayan Adana Büyükşehir Belediyesi, bünyesine kattığı personelleri büyük bir titizlikle seçmesi ve adeta dünyaca ünlü bir şirket gibi yönetilmesine borçlu. İnsan kaynakları departmanının büyük bir özveri ile seçtiği personeller Adana’nın geleceğini tahsis etmede mühim bir yere sahip. Bu personellere 2022 senesinde yenilerinin ekleneceğini ve boş pozisyonlara çok sayıda eleman alımı, işçi alımı yapıldığının da bilgisi gelmiş durumda. Sadece Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesine değil, Adana iline bağlı ilçelerde de büyük miktarda eleman alımları gerçekleştirilecek. Aşağıda 2022 senesinde personel alımı yapacak Adana’nın ilçelerini gözlemleyebilirsiniz.

  • Aladağ(Karsantı)
  • Ceyhan
  • Çukurova
  • Feke
  • İmamoğlu
  • Karaisalı
  • Karataş Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Kozan Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Pozantı
  • Saimbeyli
  • Sarıçam
  • Seyhan Belediyesi İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Tufanbeyli
  • Yumurtalık
  • Yüreğir

Adana Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Adana Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla verilen iş ilanlarına göz gezdirdiğimizde, son haftalarda ebe, hemşire, mühendis, sekreter, temizlik işçisi, güvenlik görevlisi, sekreter, itfaiyeci, sosyolog gibi bölümlere çok sayıda alımların yapıldığını görebiliriz. Adana Büyükşehir Belediyesi iş başvuru şartları, iş başvurusu yapılacak olan kadro ve pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, önceden hazırlamış oldukları özgeçmişlerini, bizzat belediye binasına giderek insan kaynaklarına teslim edebilirler. Daha sonra işçi alımı ilanı yayına girdiğinda öncelik olarak başvuru yapmış yani özgeçmişlerini önceden belediyeye bırakmış bireyler içinden eleman alımı yapıldığı unutulmamalıdır. Yine Adana Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla İŞKUR ve benzeri yollarla iş ilanları verildiği taktirde www.devlette.com adresinden rahatlıkla varabilirsiniz. Bu ilanlara ulaşmak için ise aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz.


DİĞER ADANA İŞ İLANI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, adana iş ilanı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan adana iş ilanı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu