Başvurular

Abdi İbrahim iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Abdi İbrahim iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Abdi İbrahim iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Abdi İbrahim iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Abdi İbrahim iş ilanları ve iş başvurusu

Hayatı ve geleceği iyileştirmek için çalışan, Türk ilaç sektörünün tartışmasız önderi Abdi İbrahim, 1912 senesinde Eczacı Abdi İbrahim Bey aracılığıyla kurulmuştur. İlk etapta İstanbul ilimizde ufak bir eczanede faaliyetlerine başlayan Abdi İbrahim, zaman içinde büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde yalnızca ülkemizin değil dünyanın en büyük ilaç firmalarından bir tanesi haline gelmiştir. Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.; Vietnam, Özbekistan, Afganistan, Libya, Endonezya, Lübnan gibi ülkelere de ilaç satışı gerçekleştirmektedir. Büyümesini aralıksız olarak sürdüren ve bu başarının devam etmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden dünyanın en büyük 100 şifrketindan bir tanesi olan Abdi İbrahim, ülkemizde 3 bini aşkın kişiyi doğrudan istihdam etmektedir. Firma ihtiyaçları sebebiyle bu bireylere ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Abdi İbrahim aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Abdi İbrahim İş İlanları 2022
  • Abdi İbrahim İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Abdi İbrahim İş İlanları 2022

Abdi İbrahim İlaç Sanayi A.Ş., çok sayıda hususta ilaç üretimi gerçekleştirmektedir. Sayısız patent almayı başarmış olan firma bu ilaçları 200’den fazla ülkeye ihraç etmektedir. Bu ilaçların üretimi ise büyük çoğu ülkemizde gerçekleştirilmektedir. Bunun dışında Kazakistan ve Cezayir ülkelerinde de üretim yaptığı yerlerine sahiptir. Abdi İbrahim ülkemizde aşağıda saymış olduğumuz üretim yaptığı yerlerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

  • İstanbul Esenyurt Üretim Kompleksi
  • AbdiBio (Türkiye’nin en büyük biyoteknolojik ilaç üretim tesisidir.)
  • Abdi İbrahim Arge Merkezi
  • Lojistik Merkezi

Abdi İbrahim aracılığıyla şuana dek yayınlanmış olan yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; tıbbi tanıtım temsilcisi, uzman, engelli işçi, eski hükümlü personel, tıbbi satış mümessili ( ilaç mümessili ), üretim elemanı, kimyager, reprezant, özel güvenlik görevlisi, proses geliştirme uzmanı, biyolog, muhasebe uzmanı, stajyer, iş sağlığı ve güvenliği teknisyeni, B sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, granülasyon operatörü, makine bakım teknisyeni, bakım onarım uzmanı, ecza deposu temizlik elemanı, proses kontrol mühendisi, klima teknisyeni, bilgi teknolojileri uzmanı, satış müthişliği uzmanı gibi adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki Abdi İbrahim iş başvurusu nereye yapılır?

Abdi İbrahim İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Abdi İbrahim, işe alacak olduğu yeni personeller için çeşitli kariyer portallarında iş ilanları yayınlamaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla bu kariyer sayfalarının hangileri olduğu, adayları nasıl bir işe alım sürecinin beklediği gibi bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Abdi İbrahim firmayı yukarılara taşıyacak, alanında uzman adayların başvurularını beklemektedir. Bu makalemizde Abdi İbrahim iş ilanları, işe alım süreci ve insan kaynakları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Abdi İbrahim İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ABDİ İBRAHİM HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, abdi ibrahim hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan abdi ibrahim açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu