Başvurular

Abdi İbrahim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Abdi İbrahim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Abdi İbrahim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Abdi İbrahim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Abdi İbrahim İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

ABDİ İBRAHİM İLAÇ FİRMASI:

Abdi İbrahim

Yerli bir ilaç şifrketi olan Abdi İbrahim, sektöründe 109 yıllık köklü tarihi ile hizmet vermektedir. İlaç sektöründe önder olan firma Türkiye’ye ek olarak Kazakistan ve Cezayir içinde de modern üretim yaptığı yerlerine sahiptir.

Kuzey Afrika, Asya, Afrika ve Avrupa içinde 60 üzeri ülkeye ihracat yapmakta olan firma 15 ülkede yapılanma göstermektedir. 2800 personeli bulunan firma, bir çok konu üzerine ilaç üretimi yapmaktadır. Bunlardan bazıları sinir sistemi, kardiyovasküler sistem, endokrin ve metabolizma, antibakteriyel ilaçlar şeklindedir.

Başarılı yatırımları ile her sene büyümesini sürdüren firma, işe alımlar da gerçekleştirmektedir.

Abdi İbrahim İş Başvuru Formu

Global çapta hizmet veren Abdi İbrahim gösterdiği büyüme sebebiyle yeni personel alımları da yapmaktadır.  Geniş bir yapısı olduğu için bunlar farklı konumlarda, pozisyonlarda olabilmektedir. Eğer iş için değerlendiriyorsanız ilk kez açık ilanları takip etmeniz gerekir.

Zira kapanmışsa başvuru yapmanız olabilecek olmayabilir. Eğer hala aktifse, size ne kadar uygun olduğunu değerlendirmeniz, bilgi ve yetkinlikleriniz ile karşı karşıya geldirmanız tavsiye edilir. Hiçbir sorun yer almıyorsa gerekli başvuru işlemleri kısa bir sürede gerçekleştirilebilir.

Abdi İbrahim İş İlanları

Abdi İbrahim personel açıklarını ilanlar vererek karşılamaktadır. Bunları dijital platformlar aracılığıyla duyurmaktadır. Bu açıdan Kariyer.net üzerinde çok sayıda uygun seçenek mevcuttur. Farklı pozisyonlar üzerine olması sebebiyle bir çok kişi kendine uygun seçenekler bulabilir.

Ön başvuru internetten yapılmakta olup bunu geçen adaylar mülakat için insan kaynakları yetkililerinden çağrı almaktadır. İşe alım bir zaman halinde ilerlemektedir.

Abdi İbrahim Açık Pozisyonlar

Abdi İbrahim aracılığıyla yayına giren pozisyon ilanları her zaman aynı pozisyon üzerine olmayabilir. Size uygun ilanları kaçırmak istemiyorsanız, bundan dolayı sürekli olarak takip etmeniz tavsiye edilir. Böylelikle bilgi ve yetkinliklerinize uygun, güncelliğini koruyan ilanlara ulaşılabilir. Ardından başvurmanız yeterli gelmektedir.

Kariyer:

Çalışma dostlarımıza kariyerlerinde etkin biçimde rol oynama ve kariyer gelişimlerine yön verme fırsatı sunduğumuz ‘Kariyer Yolunu Sen Seç’ programı ile Abdi İbrahimliler, şirket içinde başvuruya açık pozisyonları görebilir ve eğer kariyerini yönlendirmek istediği bir pozisyon varsa başvurusunu yapabilir.

Çalışma dostlarımız şirket içindeki açık pozisyonlar için “İş Arkadaşını Sen Seç” programı kapsamı içinde aday önerebilmekte, birlikte çalışacaklarını iş dostlarını seçerek personellerinin mutluluk ve verimine katkıda bulunmaktadırlar.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
İş Sağlığı ve Güvenliği Teknisyeni İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Proses Validasyon Uzmanı İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Yazılım Uzmanı İstanbul(Avr.)(Sarıyer) Başvur
Üretim Planlama Uzmanı İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Kalite Kontrol Analisti / Uzmanı İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Yatırım Projeleri GMP Uyum Uzmanı İstanbul Avrupa Başvur
Tıbbi Tanıtım Temsilcisi Türkiye Geneli Başvur
Tedarik Operasyonları Uzmanı İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya) Başvur
Süreç / Proses Kontrol Teknisyeni İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Üretim Mühendisi / Uzmanı İstanbul Avrupa Başvur
Üretim Operatörü İstanbul Avrupa Başvur
Deneyimsiz Üretim Elemanı İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Abdibio Üretim Operatörü İstanbul(Avr.)(Esenyurt) Başvur
Satış Mükemmelliği Uzmanı İstanbul(Avr.)(Sarıyer) Başvur
Diğer Sektörel İlanlar İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu