Başvurular

Kamuya ‘sürekli işçi’ statüsünde çalışacak personeller alınacak! Kura ile belirlenecek

Kamuya ‘sürekli olarak işçi’ statüsünde çalışacak personeller alınacak! Kura ile belirlenecek, iş başvuruları bölümünde Kamuya ‘sürekli olarak işçi’ statüsünde çalışacak personeller alınacak! Kura ile belirlenecek ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Kamuya ‘sürekli olarak işçi’ statüsünde çalışacak personeller alınacak! Kura ile belirlenecek ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kamuya ‘sürekli olarak işçi’ statüsünde çalışacak personeller alınacak! Kura ile belirlenecek

Şırnak Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile personel alımları yapacak. Farklı meslek dallarında alım yapacak olan belediye, adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiğini ve 36 yaşını doldurmamış olması gerektiğini bildirildi. Üniversite kadrolarına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar 23 Haziran 2020 ile 29 Haziran 2020 tarihleri içinde online başvuruda bulunarak işlemlerini tamamlayabilirler.

Güvenlik Görevlisi (Silahsız) Adayları İçin; 1. 5188 sayılı Kanun Gereği Özel Güvenlik temel eğitmen başarı le tamamlamış olmak. Kimlik geçerlik süresi dolanlar için yenileme eğitimin yapılmış olması ve Valilik aracılığıyla tertip edilen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. 2. İlköğretim yahut Ortaöğretm (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. 3. İlana son başvuru tarh itbariyle 36 yaşını doldurmamış olmak. 4. Üniversite merkez kampüsünde tüm iç yahut dış mekânda 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait, sağlık yönünden herhangi bir engelinin bulunmadığını belgelendirmek.

Temizlik Görevlisi Adayları İçin; 1. İlköğretim yahut Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak. 2. İlana son başvuru tarih itbariyle 36 yaşını doldurmamış olmak. 3. Üniversitenin merkez kampüsünde tüm iç yahut dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engelinin bulunmadığını belgelendirmek.

Temizlik Görevlisi (Eski Hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şeklide Yaralanan) Adayları İçin;

1. İlköğretim yahut Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak.

2. İlana son başvuru tarih itbaryle 36 yaşını doldurmamış olmak.

3. Üniversitenin merkez kampüsünde tüm iç yahut dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engelin bulunmadığını belgelendirmek.

4. Eski hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan olduğunu belgelendirmek.

Bakım-Onarım Personel (Sıhhi Tesisatçı/Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı) Adayları İçin;

1. İlköğretim yahut orataöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak.

2 İlana son başvuru tarh itibariyle 36 yaşını doldurmamış olmak.

3 Meslek Liselerin Sıhhi Tesisat/Isıtma ve Sıhhi Tesisat programlarından mezun olmak yahut 3308 sayılı Kanun le meslek yönetmeliği gereğince MEB’den onaylı sertifika sahibi olmak yahut söz konusu meslekte meslek okuluna at alanda ustalık belgesine sahip olmak ve 5 yıl işinde uzman olduğunu (SGK Dökümü) belgelendirmek yahut söz konusu meslekte en az 5 yıl çalıştığını belgelendirmek. (İşyer yazısı-SGK Dökümü)

4. Üniversitenin merkez kampüsünde tüm iç yahut dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engelinin bulunmadığını belgelendirmek.

Bakım-Onarım Personel (İnşaat Boyacısı/ Boyacı-Bna) Adayları İçin;

1. İlköğretim yahut Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak.

2. İlana son başvuru tarih itibariyle 36 yaşını doldurmamış olmak.

3. Meslek Liselerinin sıva-boya yahut bu alana giren bölümlerden birinden mezun olmak yahut söz konusu meslek alanında ustalık belgesine sahip olmak yahut MEB’den onaylı sertifika sahibi olmak, en az 3 yıllık olmak üzere Resmi kurumlardan yahut meslek odalarından alınmış sıva-boya kalfalık veya ustalık belgesine sahip olmak (İşyer yazısı-SGK Dökümü)

4. Üniversitenin merkez kampüsünde tüm iç yahut dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engelin bulunmadığını belgelendirmek.

Bakım-Onarım Personel (Marangoz) Adayları İçin;

1. İlköğretim yahut Ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak.

2. İlana son başvuru tarh itbariyle 36 yaşını doldurmamış olmak.

3. Meslek Liselerinin Marangozluk, Mobilya alanından mezun olmak yahut MEB onaylı sertifika sahipolmak yahut bu alanda Resmî kurumlardan yahut meslek odalarından alınmış ustalık belgesine sahip olmak yahut en az 3 yıllık olmak üzere Resmî kurumlardan yahut meslek odalarından alınmış sıva kalfalık veya ustalık belgesine sahip olmak (İşyer yazısı-SGK Dökümü)

4. Üniversitenin merkez kampüsünde tüm iç yahut dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engelinin bulunmadığını belgelendirmek.,

İLAN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu