Başvurular

3 Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Belediye Personeli Alıyor

3 Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Belediye Personeli Alıyor, iş başvuruları bölümünde 3 Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Belediye Personeli Alıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 3 Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Belediye Personeli Alıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

3 Belediye Başkanlığı KPSS Şartsız Belediye Personeli Alıyor

Belediye Başkanlıkları yayımladıkları ilanlar ile belediye personelia alımı yapacaklarını açıkladılar. Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan belediye personeli alım ilanlarını siz okuyucularımız için bir araya getirdik. İşte alım yapacak belediye başkanlıkları ve alım yapılacak kadro bilgileri.

BELEDİYE PERSONELİ ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları ilanlar ile belediye personeli alımı yapacağını ilan eden 3 Belediye Başkanlığı 3 farklı şehirde yer alıyor. Çanakkale, İzmir ve İstanbul’da bulunan belediyelerin paylaşımı yaptığı ilanlar. 
 
Söz konusu ilanlara göre İzmir Ödemiş Belediyesi, İstanbul Beykoz Belediyesi ve Çanakkale Karabiga Belediyesi.

ALIM YAPILACAK KADRO DETAYLARI

Yukarıda bulunan belediyeler aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına göre, söz konusu bu belediyeler şu alanlarda personel istihdamı yapacaklar. 

İzmir Ödemiş Belediyesi: Güvenlik Görevlisi, Büro Elemanı, İş Makinesi Operatörü, Cankurtaran, Beden İşçisi. 

İstanbul Beykoz Belediyesi: Sosyal Hizmet İşleri Koordinatörü, Büro Personeli, Eğitim Destek Elemanı, Grafiker, Organizsyan Koordinatörü, Bilgi İşlem Personeli, Orman ve Ziraat Mühendisi.

Çanakkale Karabiga Belediyesi: Güvenlik Personeli ve Mutfak Personeli.

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye Personeli alım ilanına başvuruda bulunacak adayların aşağıda bulunan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak.

BAŞVURULAR BELEDİYELERE ŞAHSEN YAPILACAK

İlan edilen kadrolara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanı yayımlayan belediyelere şahsen yapacaklar. Adaylar ilan metinlerine aşağıda bulunan bağlantılar üzerinden ulaşabilirler. 

İlan Metinlerine Ulaşmak için; 

İstanbul Beykoz Belediyesi 1 personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

İstanbul Beykoz Belediyesi 1 personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

İzmir Ödemiş Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Çanakkale Karabiga Belediyesi 1 personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Belediye Personeli alım ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu