Başvurular

Uzaktan Eğitim Hizmeti alımı yapılacak!

Uzaktan Eğitim Hizmeti alımı yapılacak!, iş başvuruları bölümünde Uzaktan Eğitim Hizmeti alımı yapılacak! ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Uzaktan Eğitim Hizmeti alımı yapılacak! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Uzaktan Eğitim Hizmeti alımı yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi Satın alma ve İhale Daire Başkanlığı aracılığıyla 10.000 öğrenciye canlı videolu derslerle uzaktan eğitim hizmeti verilecektir. 15 Ocak 2021 tarihi ve saat 11:00’da yapılacak olan ihale Adana Büyükşehir Belediyesi Satınalma ve İhale Daire Başkanlığı İhale Salonu’nda düzenlenecek olup teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

UZAKTAN EĞİTİM HİZMETİ ALIM İLANI

Uzaktan Eğitim Verilmesi Hizmet Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda bulunmaktadır:

4. İhaleye katılabilme şartları ve istediğimiz belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamı içinde beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi yahut imza sirkülerine ilişkin bilgileri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi bilgileri,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri yahut kurucuları ile tüzel kişiliğin idaresindeki personelleri söyleyen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere alakalı Ticaret Sicil Gazeteleri yahut bu konuları gösteren belgeler (anonim şirketler aracılığıyla her durumda bu bilgileri gösterir pay defteri) ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede tespit edilen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede tespit edilen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İstekliler, ihale konusu alımın alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri kısmını yeterlik bilgileri tablosunda belirteceklerdir.

4.1.6 Tüzel kişi aracılığıyla iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yahut yeminli mali müşavir veya serbest muhasebeci mali müşavir yahut noter aracılığıyla ilk ilan tarihinden sonra tertip edilen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir senedir kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif yalnızca fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Lakin, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza tercih ederek EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyat aralıkların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale neticesinde, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat anlaşma imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden bu yana 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar: İhalede Uygulanacak Sınır Değer Katsayısı (R) : Diğer Hizmetler/0,80
Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: Teklifi sınır değerin altında kalan isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu