Başvurular

Hunutlu Termik Santrali iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Hunutlu Termik Santrali iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Hunutlu Termik Santrali iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Hunutlu Termik Santrali iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Hunutlu Termik Santrali iş ilanları ve iş başvurusu

Termik santral, ana işletici makinesi buhar gücüyle çalışan güç santralidir. Ülkemizde çok sayıda termik santral bulunmaktadır. Bunlara bir yenisi de Adana ilimizde Yumurtalık Sugözü’nde kurulmaktadır. Hunutlu Termik Santrali 1 milyar 700 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecektir. Çinli enerji şirketi Shanghai Electric Power ile Türkiye’deki bağlı ortaklığı Emba Elektrik Üretim A.Ş. aracılığıyla yapılan Hunutlu Termik Santrali faaliyete girmesinin akabinde 10.5 milyar kilowatt elektrik üretim kapasitesine sahip olacak. Proje başta Adana ilimiz olmak üzere bölge ekonomisine ve ülke kalkınmasına büyük katkı sağlayacak. Hunutlu Termik Santrali bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya ise devam ediliyor. Hunutlu Termik Santrali aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Hunutlu Termik Santrali İş İlanları 2022
  • Hunutlu Termik Santrali İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Hunutlu Termik Santrali İş İlanları 2022

Ülkemizde her geçen gün yeni bir yatırım yapılmaya sürdürmekte. Bu yatırımlardan bir tanesi de Adana ilimizde yapılmakta olan Hunutlu Termik Santrali. Hunutlu Termik Santrali ülkemizde enerji alanında oldukça önemli katkı sağlamasının yanında çok sayıda insana de istihdam kapısı olacak. Hunutlu Termik Santrali bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecek.

Adana İlime Ait Diğer İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Hunutlu Termik Santrali aracılığıyla yayına giren yahut vatandaşlarımızca yayına girmesi istenen iş ilanları içinde; mühendis, santral işçisi, tekniker, üretim operatörü, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Hunutlu Termik Santrali İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Hunutlu Termik Santrali bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını bi hayli kolay bir biçimde EMBA Enerji bünyesinde yapabilirler. Bunun için öz geçmişlerinizi ik@embapower.com mail adresine iletmeniz yeterli gelmektedir. Akabinde insan kaynakları yapmış olduğunuz başvuruları CV havuzuna atacak ve başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda da başvurunuzu değerlendirmeye alacaktır. Harici olarak online başvuru yapabileceğiniz bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. Bu makalemizde Emba Hunutlu Termik Santrali iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER HUNUTLU TERMİK SANTRALİ İŞ İLANLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, hunutlu termik santrali iş ilanları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan hunutlu termik santrali iş ilanları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu