Başvurular

SPOR A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022

SPOR A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde SPOR A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. SPOR A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

SPOR A.Ş. iş ilanları ve iş başvurusu

İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret AŞ yahut bilinen kısa adı ile SPOR AŞ, 1989 senesinde kurulmuş ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan bir kurumdur. İstanbul halkının spor etkinliklerinden daha fazla faydalanarak fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmelerini amaç edinmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer almakta olan tüm spor salonlarının işletmek, çeşitli spor organizasyonları düzeltmek ve insanları spor yapmaya teşvik etmek gibi görevlere sahiptir. Tüm bu faaliyetlerine ara vermeksizin devam eden Spor İstanbul bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Spor İstanbul bu bireylere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Spor AŞ aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Spor İstanbul A.Ş. İş İlanları 2022
  • Spor A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Spor İstanbul A.Ş. İş İlanları 2022

Spor AŞ düzenlemiş olduğu spor organizasyonları ile ülkemizi dünyaya tanıtmaktadır. Bunlardan belki de en fazla bilineni her sene tertip edilen İstanbul Maratonu’dur. Spor sevgisini ve bilincini kazandırarak spor yapma alışkanlığını yaygınlaştırmak amaçları ile faaliyetlerini sürdüren kuruluş bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapıyor.

İstanbul İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Spor A.Ş. aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; antrenör, eğitmen, yüzme antrenörü, fitness antrenörü, temizlik görevlisi, engelli personel, eski hükümlü işçi, şoför, özel güvenlik görevlisi, fizyoterapist, spor eğitim uzmanı, danışma görevlisi, spor eğitmeni, cankurtaran gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bunlara ve daha sayamadığımız kadro ve pozisyonlara nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştiriliyor?

Spor A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Spor A.Ş. bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını dakikalar içinde İnternet üzerinden yani online olarak yapabiliyorlar. Bunun için tek yapmanız gereken aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile kurumun iş başvurusu sayfasına ulaşmanız. Sayfaya girmenizin ardından “ Yeni Kayıt “ diyerek sisteme öz geçmişinizi yüklemeniz gerekiyor. Bu etaptan sonra ise beklemelisiniz. Çünkü Spor AŞ bünyesine göndermiş olduğunuz CV yalnızca başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı varsa değerlendirilir. Bu değerlendirme insan kaynakları aracılığıyla yapılır. Bu makalemizde Spor A.Ş. iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Spor A.Ş. İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER SPOR A.Ş. HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, spor a.ş. hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan spor a.ş. açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu