Başvurular

2019 Ocak Ayı Sonu TYP İlanları İŞKUR’da Yayımlandı

2019 Ocak Ayı Sonu TYP İlanları İŞKUR’da Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde 2019 Ocak Ayı Sonu TYP İlanları İŞKUR’da Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2019 Ocak Ayı Sonu TYP İlanları İŞKUR’da Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2019 Ocak Ayı Sonu TYP İlanları İŞKUR’da Yayımlandı

Ocak ayının son günlerine girdiğimiz şu günlerde Toplum Yararına Program kapsamı içinde personel alımı yapacağını duyuran kamu kurumlarının ilanlarını haberimizin detay kısmında bir araya getirdik. 

OCAK AYI SONU TYP PERSONEL ALIM İLANLARI

Ocak ayı sonunda TYP kapsamı içinde personel alımı yapacağını ilan eden kamu kurumları genelde bakanlıklara ve belediye başkanlıklarına bağlı kurumlardan oluyor. Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlar içinde devlet hastaneleri, üniversite hastaneleri, il sağlık kuruluşları gibi kurumlar yer alırken Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlar okullar, il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri oluyor. 

Bu kurumların yanında bunun bunun yanında; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri, Belediye Başkanlıkları, Müftülükler, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Kültür Bakanlığına Bağlı Devlet Dairleri, İl Orman İşletmesi, Adalet Bakanlığı’na bağlık olarak adliyeler, Valilikler, Kaymakamlıklar ve bu kurumlara benzer onlarca devlet kurumu yer alıyor.

TYP İLE ÇALIŞMAK İSTEYEN ADAYLAR

TYP ile işçi alımı yapacağını ilan eden kamu kurumları ilanlara başvuruda bulunacak adayların belirli koşulları sağlamalarını istiyor. Bu koşullar tüm TYP ilanları için geçerli oluyor ve İŞKUR üzerinden adaylara açıklamaluyor. Bu bağlamda yayımlanan koşullar ve ayrıntı kısmı şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün saygınlığıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak.

NASIL BAŞVURU YAPARIM?

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını iki biçimde yapabilirler. Birinci yöntem adayların başvurularını internet üzerinden yapması ikinci yöntem ise bulundukları il yahut ilçelerdeki İŞKUR Müdürlükleri aracılığıyla başvuru yapmaları. 

NOT: Aşağıda bulunan bağlantıya TIKLAYINIZ , Açılan sayfada bulunan Ara Butonuna basın. Hiçbir alanı doldurmanıza gerek yok. 

TYP alım ilanlarından anında haberdar olmak için

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu