Başvurular

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İş Başvuru Formu ve İş İlanları

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İş Başvuru Formu ve İş İlanları, iş başvurusu bölümünde Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İş Başvuru Formu ve İş İlanları ile alakalı detaylara yer verdik.. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İş Başvuru Formu ve İş İlanları ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İş Başvuru Formu ve İş İlanları


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü  18 adet Sözleşmeli Tekniker ve 1 adet Sözleşmeli Büro Personeli Alacağını Duyurdu!

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI:

 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı İstanbul ilindeki personel ihtiyacı bulunan Tapu Müdürlüklerinde çalıştırılmak maksadıyla, 18 adet Sözleşmeli Tekniker ve 1 adet Sözleşmeli Büro Personeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamı içinde istihdam edilmek üzere, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-2 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendine göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle anlaşmali personel alınacaktır.

POZİSYONLAR VE ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde bulunan şartları taşımak, 

2) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Cumhurbaşkanı Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak,

3) 2020 yılı KPSS-P93 (B) puan türünden 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olmak,

4) Aşağıdaki tabloda gösterilen bölümlerden mezun olmak,

ÜNVANLARI VE MEZUN OLUNAN ÖN LİSANS PROGRAMLARI

Ünvanı Kodu Adı
SÖZLEŞMELİ TEKNİKER
1312
TAPU KADASTRO MESLEK YÜKSEKOKULU
SÖZLEŞMELİ TEKNİKER
8567
TAPU VE KADASTRO / TAPU KADASTRO
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ
1156
EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ:

 1) Başvurular, 25.10.2021 tarihinden 01.11.2021 tarihi saat: 17:00 ye kadar (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr) internet adresinden yapılacak ve istediğimiz belgeler taranılarak elektronik ortama aktarılacaktır. Kurum aracılığıyla talep edilmesi halinde evrakların fiziki olarak ibraz edilmesi gerekecektir.

2) Adayların, mezun oldukları ön lisans programına uygun pozisyonlara başvuru yapmaları gerekmektedir. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacaktır.

3) Adaylar yalnızca bir unvan (pozisyon) için başvuru yapacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE ATAMA:

1) Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra, adayların KPSS (B) grubu puanı esas alınacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak sıraya konulmak suretiyle, ilan edilen boş kadro sayısı kadar asil, asil rakamının iki katı kadar da yedek sayısı belirlenecektir. Puan sıralaması neticesinde puanların eşit olması halinde; doğum tarihi önce olan adaya, doğum tarihi de aynı olması halinde diploma notu yüksek miktarda olan adaya öncelik tanınacaktır.

2) Atanmaya hak kazananların listesi ile tercih işlemlerinin yapılacağı tarih ve yer Genel Müdürlüğümüz internet sayfasında (www.tkgm.gov.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebligat niteliğinde olup, adaylara başkaca bir açıklama yahut tebligat yapılmayacaktır.

GENEL HÜKÜMLER:

1) Yapılacak olan arşiv araştırması olumsuz neticelenen, gerçeğe aykırı beyanda olduğu yahut belge verdiği sonradan tespit edilen adayların müracaatları kabul edilmeyecek, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. Bu durumdaki adaylar ile ilgili genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

2) Atanmaya hak kazanıp süresi içinde başvurmayanlar, feragat edenler, ataması iptal edilenler yahut vazifeye başladıktan sonra herhangi bir nedenle kurumdan ayrılanların yerine yedek adaylardan puan sıralamasına göre atama yapılacaktır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER
1) Diploma yahut Mezuniyet Belgesi Fotokopisi

2) KPSS Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı)

3) Fotoğraf (Başvuru esnasında taranıp elektronik ortama aktarılmak üzere)

İLETİŞİM
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Dikmen Caddesi No:14 Bakanlıklar/ANKARA
Tel : 0(312) 5514517 – 5514716
e-posta : personel.kadro@tkgm.gov.tr


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu