Başvurular

2019 1. Dönem Bekçilik Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2019 1. Dönem Bekçilik Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?, iş başvuruları bölümünde 2019 1. Dönem Bekçilik Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 2019 1. Dönem Bekçilik Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

2019 1. Dönem Bekçilik Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi aracılığıyla uygulanan “Bekçilik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?” 2019 1. Dönem Bekçilik mülakat sonuçları sorgulama nasıl ve nereden yapılır?  Bekçi olabilme umuduyla sınava giren ve tüm gerekli süreci tamamlayan adaylar heyecan içinde sonuçların açıklanmasını bekliyorlar.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi aracılığıyla gerçekleştirilen sözlü mülakat süreci 12 Ekim tarihinde tamamlanmıştı. Sonuçlar ile alakalı halen resmi bir açıklama yapılmasa da bekçi adayları konuya olan ilgiyi arttırdı.

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Tarih halen resmi olarak açıklanmasa da kritik haftalara girdiğimizi öncedenki sınav süreçlerinden hareketle söylemek olabilecek.

BEKÇİLİK SÖZLÜ SINAVINDA NELER PUANLANIYOR?

Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu ile ilgili düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre veriliyor. Konu ile alakalı olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebiliyor.

Adaylar;

a) Konu ile ilgiliki bilgi düzeyi,
b) Kendisinden istediğimizi kavraması,
c) Özgüveni,
ç) İfade etme kabiliyeti,
d) Beden dilini kullanma becerisi,
olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendirilecektir.

BEKÇİLİK MÜLAKAT SONUÇLARI PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Bekçi adaylarının başarı sıralamasına esas giriş puanı; yazılı sınav puanının %25’i, fiziki yeterlilik sınav puanının %25’i ve sözlü mülakat puanının %50’sinin toplamı olarak hesaplanacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu