Bilgi Arşivi

19.19 Saat Anlamı 2021

19.19 Saat Anlamı, saat anlamları bölümünde 19.19 Saat Anlamı ile alakalı bilgi paylaştık. 19.19 Saat Anlamı nedir? hadi gelin birlikte göz atalım..

Başlıklar

19.19 Saat Anlamı nedir?

” Yaz aşkı başkadır, Kasım’da aşk başkadır, İlk aşk çok başkadır… ” gibi toplumumuz içinde yer tutmuş kalıp cümlelerinde dile getirdiği gibi ‘’aşk‘’ başkadır efendim.. İnsanın tüm dengesini alt üst eder.. Kendimizde önceden hiç keşfetmediğimiz yönlerimizi keşfederiz.. Kıskançlıklar, tartışmalar, sahiplenen duruşlar derken yaşadığımız ilişkinin tuzunu biberini de ekeriz.

Sanırım bu zamana kadar yaşamınızda en az bir kez fal baktırmışsınızdır. Çünkü gelecek her an farklı biçimde değişiklik gösterir ve bu değişikler yalnızca sizin seçimlerinize bağlı değildir. 19.19 gibi tekrar eden saatler çift bir diğer adıyla ayna saatlerdir ve ayna saatlerinizin yorumlarını bir saat falı veya burç yorumu gibi aklınıza getirebilirsiniz. Çünkü kaynak olarak aynı yerden yani evrenden enerjilerini alırlar. Bu saatler bize evrenin yolladığı ufak işaretlerdir. Daha önce belki bir dostunuz aracılığıyla, belki gördüğünüz bir rüya yahut fal yorumu ile size gönderilen işaretleri fark etmediyseniz veya dikkate almadıysanız evrenin size değişik bir sürprizi var, “saatler“.

Gönlünüzde yer tutmuş, en saf halinizle dilediğiniz o dileklerin karşılığında evrenin bilmenizi istediği şeyler var. Bu mesaj içinde hem dikkat etmeniz gereken konular, hem de sizi mutluluktan havalara uçuracak bazı müjdeler mevcut. 19.19 saat anlamı içinde özellikle de aşk yaşantınıza dair bi hayli güzel haberler var. Konu aşk yaşantınız olunca yaşadığınız merakları ve heyecanınızı tahmin edebilinmekte. Bu nedenle sizi daha fazla bekletmeden hızla saat 19:19’un aşk ile alakalı verdiği haberlere geçiyoruz ardından da ayna saatinizin size ilettiği diğer şeyler ile ilgili geniş bir şekilde bir yorumlama yapacağız.

19:19 Anlamı ve Aşk ile İlişkisi

Gelmiş bahar, geçmiş yazlar, neler neler yaşamışsınız şu minik gönlünüzde. Kimi zaman kalbiniz birden çok heyecana kapılmış ve çoğunlukla hevesiniz kursağınızda bırakılmış. Kimi zaman da o sevgi ve heyecanla yerinden çıkarcasına atan kalbiniz kırılmış durmuş.

Lakin bu sefer kalbiniz istediği kadar coşkuyla atabilir. Çünkü artık o üzücü günler geride kaldı. Her ne kadar kendinizi tutsanız da bir süre sonra dayanamayacak ve aşkın o ılık rüzgarına siz de kendinizi kaptıracaksınız.

Gelmiş bahar, geçmiş yazlar, neler neler yaşamışsınız şu minik gönlünüzde. Kimi zaman kalbiniz birden çok heyecana kapılmış ve çoğunlukla hevesiniz kursağınızda bırakılmış. Kimi zaman da o sevgi ve heyecanla yerinden çıkarcasına atan kalbiniz kırılmış durmuş.. Lakin bu sefer kalbiniz istediği kadar coşkuyla atabilir. Çünkü artık o üzücü günler geride kaldı. Her ne kadar kendinizi tutsanız da bir süre sonra dayanamayacak ve aşkın o ılık rüzgarına siz de kendinizi kaptıracaksınız.

Peki sizi hiç tanımadığımız halde tüm bunları neden size dile getiriyoruz? Aslını söylemek gerekirse bunları biz değil evren size dile getiriyor. Ne zaman telefonunuza baksanız sürekli olarak görüp durduğunuz, ayna saatiniz olan 19.19 saat manasına incelediğimizde aşk yaşantınızda heyecan verici gelişmelerin meydana geldiğinı göze çarpıyor ve bunları size aktarıyoruz. Şimdi hazır mısınız?

Gerçek aşkı yaşayacaksınız!

İçinizde uçuşan kelebeklerin uçuş hızını arttıracak olan ayna saatinizin anlamını görmeye? ” Sevdiğiniz kişi, ellerinizi tutup sizi öpmek istiyor ! ” Üstelik bu şimdilerde ki popüler kültür karmaşasında bireylerin birbirine karşı tercih ettiği gibi yüzeysel, hiçbir içtenyetin ve sevginin olmadığı bir istek değil. Oldukça masum bir biçimde artık size biraz daha yakın olmak ve sizinle yaşadığı ilişkinin adını koymak istiyor. Evet halen evlilik vb. durumlar için bir karar almak erken olabilir fakat aşık olduğunuz kişi birbirinize olan hislerinizin ve düşünceleriniz uzun soluklu bir yolu olmasını istiyor. Yani sizinle bir hayat paylaşmayı düşünüyor ve artık hislerini size cümlelerle değil ufak dokunuşlarla hissettirmek istiyor.

19.19 saat anlamı içerisine incelediğimizde aşık olduğunuz insana geçmişte yaşadığınız olumsuz tecrübelerden yola çıkarak yaklaşmamanızı tavsiye ediyoruz. Ona kendisini özel hissettirecek biçimde davranmanızın daha sağlıklı ve pozitif bir seçim bulunacağını göze çarpıyor. Canınızı yakan o günler geride artık ve sonunda hak ettiğiniz o gerçek aşkı yaşayacaksınız. Korkmak ve çekinmek insan doğasında olan bir durum olsa da dengeleri sağlamak sizin elinizde. Evren bu hususta tüm sevgisi ve cömertliği ile sizin yanınızda. Mutluluk yakın, yarından da yakın.

19.19 Anlamı ve Tarot ile İlişkisi

Adeta sevgi ve aşk hususunda evrenle bir bütün olmuşsunuz. Siz evreni sevgi ile besliyorsunuz ve evren de size aynı biçimde geri dönüş yapıyor. Günümüzde artık teknolojinin gelişimiyle birlikte, önceden yalnızca müdavimlerinin hakim olduğu tarot falına artık aşağı yukarı herkes ulaşabiliyor. Tarot falı bi hayli köklü bir geçmişe sahiptir. Kimi zaman bu falın etki alanından kaynaklı olarak bireylerin baktırmaya çekindiği bir fal türü de diyebiliriz.

Lakin bu konu sizin içinizi huzursuz etmesin çünkü ayna saatiniz olan 19.19 saat anlamını sembolize eden tarot kartınız bi hayli kuvvetli ve güzel enerjiye sahip olan “Le Soleil” yani Güneş kartıdır.

Saygı ve sevgi duyulan birisi olacaksınız!

Bu kartın anlamı ve güzelliklerini size anlatmak istiyoruz. Güneş kartı sizin içinizde ki aydınlık ışığın çok kuvvetli olduğunu ve başarının size artık çok yakın olduğunu müjdeliyor. Aşk yaşantınızda mutluluğu bulacaksınız ve her şey sizin için artık çok daha güzel olacak. Manevi yaşantınız da şaşıracağınız biçimde bir değişim olacak ve çok daha saygı duyulan, çok daha bi hayli beğeni alan biri olacaksınız. Şu an da yürüğünüz yola devam edin, her ne yaşadıysanız yaşamın size öğretmek istediği şeyleri öğrenmişsiniz, her şeye rağmen kendi özünüzü ve sevgiye olan inancınızı korumayı başarmışsınız. 19.19 saat anlamını ifade eden tarot kartınız size evrenin sevgisini ve bereketini müjdeliyor.

19:19 Anlamı ve Nümeroloji ile İlişkisi

Sayıların her birinin kendi içinde taşıdıkları enerjileri mevcuttur. Hatta çoğu zaman evren işaretlerini bize sayılar ile gönderir. Doğduğunuz tarihte ki sayıların kişiliğistik olarak sizin üzerinizde etkileri mevcuttur. Aynı zamanda bu sayıların dizilimi ve enerjisi burcunuzu oluşturur ve burcunuzda yaşamınız içinde evren ile olan bağınızı yaşantınıza yansıtır.

Ayna saatinize bakarken bu saati oluşturan sayıların sizin içinde olduğunuz döneme dair bazı mesajları var. Bu nedenle nümerolojik olarak 19.19 saat manasına bakarken öncelik 1 ve 9 rakamına ardından 19 sayısına ve ardından da 38 rakamının manasına inceleyeceğiz.

Mutluluk kapınızı çalma üzere!

1 rakamının sembolizmi: Bu rakam yeni bir başlangıcı / yeniden başlangıcı sembolize eder. Bu sefer yapacak olduğunuz yenilikler bi hayli pozitif yönde olacak. İçerisinde olduğunuz zaman dilimi içinde kararlı, başarılı, pozitif ve yüksek enerjide olacaksınız. Mutluluk ve bağımsızlık kapınızı çalmak üzere.

9 rakamının sembolizmi: Bu rakam sizin varoluşsal yönünüzü sembolize eder.  Sadakati, özgürlüğü, anlayışı, hoşgörüyü, sorumluluğu ve yaratıcılığı sembolize eder.  Evren sizi diğer canlılara yardım etmeniz hususunda destekleyecek ve siz seçtiğiniz kariyeriniz ile birlikte doğaya, mutluluk ve sevgi ile başarılı biçimde hizmet edeceksiniz.

Sorunları daha rahat çözeceksiniz.

19 rakamının sembolizmi: 19 sayısı 1 ve 9 rakamının içinde barındırdığı enerji ile birleşerek yeni bir enerjiyi açığa çıkarıyor. Her iki rakamında kendi içinde ki enerjisel yönlerini dikkate aldığımızda, 19 sayısı bitişi ve başlangıcı tasvir eder. Aynı zamanda poblemleri çok daha rahat çözebileceğinize ve sezgilerinizin normalde daha yoğun ve kuvvetli bir şekile geçiş yaptığını da gösterir.

38 rakamının sembolizmi:Saat 19:19 manasına nümeroloji alanında bakarken 38 sayısı bu saatin genel sinyallerini çağrıştırır.. Yaratıcı yönünüzün, ilham ve kendinizi ifade etme şekilinizin geliştiği ve yükseldiği bir zamandasiniz. Kendinizi anlamına gelmektedirken fazla daha özgür ve öz güvenli olmaya başlıyorsunuz. Bunun tadını çıkarın.

19:19 Anlamı ve Para ile İlişkisi

İşte son haftalarda toplumumuzda en fazla tedirginlik yaşanan parasal konulara gelmiş bulunmaktayız. Çevremiz değişiyor, manevi bağlarımız güçleniyor ve aşk yaşantımızda her şey çok heyecanlı, çok güzel ilerliyor. Peki parasal konular da önünüzde ki süreçlerde sizi neler bekliyor? 19.19 saat manasına incelediğimizde maşallah diyerek başlıyoruz kelimelerimize. Çok güldük çok ağlayacağız inancı artık geride kaldı, bu eski enerjide geçerli olan bir konuydu. Şimdi de bu her şey bu kadar güzel giderken kesin bir yerde bir sorunlar olacak diye düşünmeyin. Çünkü öyle olmayacak, para konularında da bi hayli bereketli bir zaman yaşayacaksanız.

Maddi-manevi altın dönem!

Harcamalarınız da zarara uğramayacak ve karlı alışverişlerde bulunacaksınız. Çevreniz ödemeleriniz hususunda size yol göstereceklar ve birikim yapabileceğiniz bir bereket içinde olacaksınız. Sevginiz gibi paranızın da bereketi çoğalacak. Lakin dikkat etmeniz gereken bir konu var. Evet, evren sizi aç bırakmaz ve size yardımcı olmaktadır ama ipleri gereğinden fazla gevşetir ve kontrolden çıkarsanız o zaman ilerleyen süreçlerde ödemeleriniz hususunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle maddi alanda bereketli bulunacağınızı öğrendikten sonra kontrolden çıkarak harcama yapmamaya dikkat edin. Aynı zaman da 19.19 saat anlamı içinde ilerleyen zamanda, geçmişte kaybettiğiniz maddi bir kaybın yerini doldurabileceğinizi de göze çarpıyor. Yaşadığınız maddi kayıp sebebiyle manevi ilişkilerinizde de bazı kayıplar yaşamışsınız. Lakin hem paranız hem de çevreniz kendisini yenileyerek yerini çok daha güzel bir geleceğe bırakmış durumda.

19.19 Anlamı ve Kariyer ile İlişkisi

Daha önce hiç kariyer yaşantınızda değişiklik yapmak istediniz mi? Ya da şu an da içinde olduğunuz meslek grubunda ne kadar mutlu bir çalışma yaşantısı sürdüyorsunuz? Zamanın size getirdiği hayat şartlarından dolayı, özgüveninizi ve bazı kabiliyetlerinizi kaybetmiş olabileceğinizi göze çarpıyor. Peki iç sesiniz bu hususta size neler diyor? 19.19 saat manasına bakarken sizin içinizde ki ilham perilerinin yükselişini göze çarpıyor. Sırt dönmüş olduğunuz kabiliyetlerinize yüzünüzü dönmek için doğru bir zaman içindesiniz. Mantıklı ve sağlıklı bir planlama ile kariyeriniz için değişim planı hazırlayabilir ve bu hususta ilerleme kaydedebilirsiniz. Biraz daha fazla efor ve biraz daha özveri ile çalışma temponuzu arttırarak bunun yanı sıra istediğiniz meslek yaşantısı için zemin hazırlayabilirsiniz.

Kariyer yaşamınızda yeni bir adım!

Saat 19.19 anlamı içinde kariyeriniz ile ilgili ufak bir ikaz da mevcut. Şu an da hali hazırda gelirinizi kazandığınız bir işiniz var. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak biraz yıpranmış olabilirsiniz. Yeni kariyer yaşantınız için zemin hazırlarken bu iş yeriniz için gerekli olan sorumluluklarınızı atlamayın. Bazı ön çalışmalar zaman alabilir. Bu nedenle kendi gelişiminizi ve yeni iş yaşantınız için ön çalışmalarınızı yaparken şu an da çalıştığınız iş yerinizin size olumlu katkıları olacaktır. Yolunuz açık ve sevgi ile ışıldıyor. Siz sezgilerinize güvenin ve aceleci olmak yerine sabırla yürüyün bu yolda. Çünkü evrenin sizin için mutlu ve huzurlu planları var.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu