Başvurular

1716 Büro Memuru, Güvenlik ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı

1716 Büro Memuru, Güvenlik ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde 1716 Büro Memuru, Güvenlik ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 1716 Büro Memuru, Güvenlik ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

1716 Büro Memuru, Güvenlik ve Şoför Alım İlanı Yayımlandı

Özel sektör firmaları ve kamu kurumları kadrolarında bulunan personel açığını gidermek üzere çok sayıda kadro için personel alım ilanı yayımlıyorlar. İŞKUR üzerinde yayımlanan bu ilanlardan 3 farklı pozisyon için olanları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. 

İŞKUR’da yayımlanan ve başvuru süreci devam eden personel alım ilanlarına dair kadro ayrıntı kısmı, ilanları nasıl görüntüleneceğine dair detaylar ve başvuru sürecine ilişkin bilinmesi gerekenleri siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz.

İŞKUR ÜZERİNDEN YAYIMLANAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarından 3 farklı kadro için olanları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Bu ilanlar kendi aralarında da çeşitli branşlara dağılıyorlar. Bu bağlamda bir araya gelen personel alımı kadro dağılımı şu biçimde.

Büro Memuru (Dış Ticaret) kadrosu için 6, Büro Memuru (Genel) kadrosu için 523, Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için 8, Kamyon Şoförü kadrosu için 41 Kamyonet Şoförü kadrosu için  9, Makam Şoförü kadrosu için 6, Servis Şoförü (Okul) kadrosu için 8, Şoför (Yolcu Taşıma) kadrosu için 130, Şoför-Yük Taşıma kadrosu için 397, Güvenlik Görevlisi kadrosu için 679, Güvenlik Görevlisi (Eğitim Kurumları) kadrosu için 2, Güvenlik Görevlisi (Silahlı) kadrosu için 11, Güvenlik Görevlisi (Silahsız) kadrosu için 13 Güvenlik Müdürü kadrosu için 1 personel alım ilanı yer alıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanlarında bulunan açık kadrolara başvuruda bulunacak adayların bazı koşullara haiz olmaları gerekiyor. Başvuru şartları içinde bulunan maddeleri siz değerli okurlarımıza aşağıda aktarıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak. Bu şartlara ek olarak asıl belirleyici olan koşullar öğrenim, deneyim, belge ve sertifika gibi şartlar oluyor. 

İLANLARI NASIL ULAŞIRIM?

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların ilk kez İŞKUR kullanıcı hesabı olması gerekiyor. İŞKUR kullanıcı hesabı olan adaylar aşağıda bulunan bağlantı üzerinden ilanlara ulaşabilirler. 

İlanlara ulaşmak isteyen adaylar ilk kez aşağıda bulunan bağlantıyı tercih ederek İŞKUR İş İlanları sayfasına ulaşıyor. Bu sayfa üzerinde hangi kadro için başvuru yapacaklarsa Meslek yazan bölüme o kadronun adını yazıp ara butonuna basıyorlar. Misal verilecek olursa: Büro Memuru, Şoför yahut Güvenlik Görevlisi yazıp arattığınız o kadrolar için yayımlanan ilanların tamamına ulaşırsınız. 

İŞKUR İş İlanları sayfası için 

İŞKUR personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu